Netherlands

Bridget bespreekt leeftijdsverschil André Hazes in Zwakste Schakel

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het leeftijdsverschil tussen Bridget Maasland (45) en André Hazes (25) zorgt nog altijd voor veel reuring. Het liefdesleven van de twee wordt ook op tv regelmatig besproken en zelfs in Bridgets eigen programma, De Zwakste Schakel, komt het aan bod.

"Ik zie ze wel gekker hoor!"

Afgelopen woensdag maakte het spelletjesprogramma zijn comeback op de buis. De strijd tussen de kandidaten was meteen aan en met nog een ronde op de teller, staat kandidaat Ke bekend als 'sterkste schakel'. Tegenover haar staan twee heren: Dave en Giancarlo. Giancarlo heeft tijdens de laatste ronde al zijn vragen fout beantwoord en is daarmee de zwakste van de groep. Ke besluit dan ook het spelletje slim te spelen en haar gewaagde tegenspeler Dave naar weg te sturen, zodat ze gegarandeerd met de winst naar huis gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André, Bridget én Bas Smit bezegelen liefde voor elkaar

Maar voordat het zover is besluit presentatrice Bridget Maasland dat de heren eerst nog een pleidooi mogen houden. Giancarlo pakt haar helemaal in met zijn betoog. Als extraatje is hij namelijk bereid om de finale met zijn shirt uit te spelen, en dat is geen straf.

Toch is Ke keihard en blijft ze bij haar keuze. “Ik ben single, dus een ontbloot bovenlichaam, dat spreekt me aan”, grapt ze erbij. “Je weet nooit wat hieruit kan komen”, reageert Bridget op haar vraag, waarna Ke aangeeft dat ‘ie waarschijnlijk te jong voor haar is. Maar daar denkt Bridget anders over: “Ik zie ze wel gekker hoor!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes: 'Ik was al een beetje bezig met een ander leven'

De liefde tussen Bridget en André lijkt meer dan een pril geluk. De twee zijn stapel op elkaar. De zanger vertelde eerder deze week aan RTL Boulevard dat hij zelfs al een sleutel van haar huis heeft. Samenwonen lijkt dan ook de volgende stap: “Als het aan mij ligt wel, ja.” André is nu al heel veel bij Bridget te vinden. “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn."

Football news:

In Roemenië, een speciale kampioen: alles werd beslist in de wedstrijd, waarvan het formaat werd gekozen 3 uur voor de fluit
Is dit een gestolen auto? Hoe kom je eraan?. En dit gebeurt regelmatig
Barcelona weigerde te verkopen voor 60 miljoen euro Trinca u, gekocht van Braga voor 31 miljoen. De club rekent op hem
Chelsea zal wedijveren met Everton voor het kampioenschap. Real Madrid is klaar om hem te verkopen
Espanyol vroeg La Liga om de vlucht te annuleren. De Catalanen bevinden zich sinds de vijfde ronde in de degradatiezone
Inter heeft nog niet beslist over Conte ' s toekomst. Alles wordt beslist na de Europa League
Haji nam ontslag als Viitorul ' s coach