Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Boscagli maakt na jaar basisrentree bij PSV in uitduel met NEC, Sangaré op de bank

Door onze sportredactie

Olivier Boscagli heeft zaterdag voor het eerst dit seizoen een basisplaats bij PSV in de uitwedstrijd tegen NEC. Trainer Ruud van Nistelrooij posteert de verdediger centraal achterin naast André Ramalho. Ibrahim Sangaré zit op de bank.

Boscagli stond vorig jaar april voor het laatst in de basis bij PSV. De 25-jarige Monegask stond sindsdien aan de kant met blessureleed. Hij kwam bij de recente duels met SC Cambuur (5-2-winst) en Vitesse (1-1) als invaller binnen de lijnen.

Boscagli krijgt een kans centraal achterin vanwege blessures bij Jarrad Branthwaite en Armando Obispo. De geblesseerde doelman Walter Benítez ontbreekt nog steeds. Sangaré staat reserve. Joey Veerman, Guus Til en Erick Gutiérrez vormen het middenveld.

PSV hoopt in Nijmegen met een overwinning in het spoor te blijven van koploper Feyenoord. Het gat tussen de nummer vier en de Rotterdamse club is acht punten. Ajax staat tweede met twee punten voorsprong op PSV. AZ staat derde, maar heeft eerder op de dag al gespeeld (1-1 tegen Heerenveen).

Het duel tussen NEC en PSV begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf.

Foto: NU.nl

Lees meer over:

PSV NEC Eredivisie Voetbal