Netherlands

Boetes voor luidruchtig feestje in Rotterdam

Elf mannen en vrouwen tussen de 20 en 22 jaar, die zich niets aantrokken van de coronamaatregelen, zijn woensdagavond rond 23.00 uur bekeurd in een woning aan het Achterharingvliet in Rotterdam. Ze hielden een feestje en de buren hadden last van hun luide muziek.

Omdat agenten de zondagavond ervoor op hetzelfde adres ook al hadden ingegrepen vanwege geluidsoverlast zijn deze keer niet alleen boetes uitgeschreven, maar is ook de geluidsinstallatie in beslag genomen.

De meeste besmettingen vinden nu plaats op feestjes en familiebijeenkomsten. Het aantal bezoekers dat we thuis (binnen en buiten) mogen ontvangen is daarom teruggebracht tot drie personen per dag, kinderen onder de 13 jaar niet meegerekend.

Football news:

Solskjaer op Manchester United ' s schema: dit werd gedaan door mensen die nog nooit voetbal gespeeld op dit niveau. Het is fysiek onmogelijk voor de spelers
Mikel Arteta: Arsenal was meer dominant in de 2e helft, maar waren niet goed genoeg in de 1e
Sulscher bereikte de finale van de Europa Cup voor het eerst als coach. Hij won de Champions League finale met Manchester United als speler
Arsenal bereikte geen finale in een seizoen voor het eerst sinds 2016
Emery is de eerste coach met 5 finales in een Europees Cup toernooi
Villarreal zal spelen in de finale van de Europacup voor de eerste keer
Manchester United verloor voor het eerst in 8 wedstrijden. Er waren 6 overwinningen en een gelijkspel