Netherlands

Black Friday 2020: dit zijn de beste iPad aanbiedingen

Tijdens Black Friday is de iPad een geliefd item gebleken onder koopjesjagers. En voor wie uit is op een iPad voor een scherpe prijs is er goed nieuws, want ook in 2020 komen we leuke Black Friday iPad aanbiedingen tegen. We zetten ze hieronder op een rij.

Black Friday 2020: iPad

Na goed zoeken kwamen we een aantal mooie Black Friday iPad deals tegen. Het gaat om een iPad Air, ‘gewone’ iPad en iPad mini. Dat zijn zeker geen afdankertjes; het zijn de meest recente modellen. De iPad Air en iPad werden zelfs pas twee maanden geleden uitgebracht: in september 2020.

iPad Air 2020: € 622

iPad Pro kopen of Air

Dit is onze favoriete Black Friday 2020 iPad-aanbieding. De iPad Air 2020 is nog niet zo lang uit – Apple presenteerde de tablet in september en wij zijn er laaiend enthousiast over. Bij bijna alle bedrijven (waaronder Apple) kost de tablet € 669, maar Mediamarkt stunt met een prijs van € 622.

De iPad Air kreeg dit jaar een compleet nieuw ontwerp, met een vrijwel randloos design dat veel wegheeft van de dure iPad Pro. Wat de Air ook heeft gekregen, zijn allerlei Pro-functies. Hij heeft bijvoorbeeld een usb-c-poort, waardoor je er allerlei randapparatuur op aansluit. Ook ondersteunt hij het Magic Keyboard voor de iPad, waarmee je de tablet gebruikt als een MacBook.

iPad 2020: € 366

iPad 2020

Apple’s goedkoopste iPad is nog goedkoper geworden. De iPad 2020 is net als de iPad Air erg nieuw: in september 2020 werd de tablet tijdens een Apple-event onthuld. De iPad heeft een adviesprijs van € 389, maar dankzij Black Friday haal je hem nu ook voor € 366 in huis, bij de Mediamarkt.

Dat is erg weinig geld voor een iPad die meer dan degelijk is. Er zit een krachtige A12 Bionic-chip in, bekend van de iPhone XS uit 2018. Verder bezit hij de vingerafdrukscanner voor Touch ID en kun je hem gebruiken met de Apple Pencil. Verder heeft hij een scherm van 10,-2-inch.

iPad mini 2019: € 359

iPad mini 5

De iPad mini is de compactste iPad die Apple verkoopt. Bij Apple is hij verkrijgbaar voor € 459, maar Coolblue doet hem met Black Friday voor honderd euro minder de deur uit: € 359.

De iPad mini (7,9 inch) heeft net als de iPad 2020 een A12 Bionic-chip. Verder is het scherm kleiner, maar dat display is door de True Tone-weergave, 326 pixels per inch en brede kleurweergave wel wat beter.

Brydge draadloos toetsenbord: € 84,15

Een brydge toetsenbord met iPad 2020

Kies je voor de 10,2-inch iPad 2020? Dan is dit draadloos toetsenbord van Brydge je aandacht waard, die je iPad omtovert tot een MacBook. Het accessoire is normaal te koop voor € 139,95, maar tijdens Black Friday betaal je er € 84,95 voor bij Amac. De Brydge is geschikt voor de iPad 2020 en iPad 2019.

Meer Apple-deals

Waar moet je als Apple-liefhebber zijn? iCreate houdt de beste Apple Black Friday deals voor jou in de gaten. Bekijk de Apple Black Friday Deals 2020.

Football news:

Solskjaer op 3-2 met Liverpool: Manchester United won op hun eigen voorwaarden. Het is een goed gevoel
Hames scoorde 10 (3+7) punten in Everton ' s thuiswedstrijden. Away - 0
Suarez scoorde zijn 12e doelpunt in het seizoen La Liga. Messi heeft 11
Miller op de Manchester United nederlaag: verwoest. Er is geen tweede kans in knock-out voetbal
Game of Thrones acteur op Liverpool: Manchester United zou een jaar geleden vernietigd zijn. John Bradley, die de rol van Sam Tarly speelde in de fantasy-serie Game of Thrones, deelde zijn emoties uit het spel van Manchester United in de vierde ronde van de FA Cup met Liverpool
Ricard Puig: het is een vrij moeilijk seizoen, Ik ben niet gewend om zo weinig te spelen. Scoor met een kop is iets onwerkelijks
Ik bereid me voor op mijn debuut in big football. Ik ben een vrije agent