Netherlands

Binnenkijken bij de bijzondere woning van Anne Marie

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Anne Marie en Tibor zijn niet bang om een pot verf te openen. Ze waagden zich zelfs aan de kleur zwart. Hun bijzondere woning mag er zijn! Wil je ook even binnenkijken?

Anne marie woont samen met Tibor in Alkmaar. Samen hebben ze hun eerste kindje gekregen in dit appartement. Gelukkig mochten ze alles doen wat ze wilden in het huis van de huurbaas. 

Gelukkig maar, want ze zijn zeker niet bang om een pot verf te openen. Inmiddels zitten er al vijf lagen verf op de muur. Ze kozen voor veel donkere tinten en combineerden dit met lichte en zachte materialen. 

Betonlook in de woonkamer

Ze hadden al snel besloten dat zwart de kleur zou worden, maar uiteindelijk hebben ze toch gekozen voor een betonlook. De radiator in de woonkamer is gespoten met een speciale lak, die tegen de warmte kan. 

Daarnaast hebben ze ervoor gekozen om de bank niet helemaal tegen de muur te zetten, maar achter de bank een plank te plaatsen. Een mooie plek om nog wat spulletjes kwijt te kunnen. 

Lambrisering met verf

Geen lambrisering in huis? Geen punt. Dit kan je natuurlijk gewoon zelf aanbrengen met verf. Anne Marie en Tibor hebben ervoor gekozen om de lambrisering ter hoogte van de keuken door te trekken. 

De keuken zat al in het appartement, deze hebben ze zelf helemaal zwart gemaakt. Zodat het een mooi geheel werd.

Donkere slaapkamer

In de slaapkamer mag het donker zijn! Daarom hebben ze aan een kant van de slaapkamer de hele muur zwart gemaakt. Aan de andere kant van de kamer hebben ze met verf een lambrisering gemaakt. Hier hebben ze gekozen om geen rechte lijntje schilderen, waardoor er een speels effect ontstaat.

De kinderkamer

In de kinderkamer hebben ze voor betonlook gekozen. Dit staat net iets rustiger dan het donkere zwart. 

Anne Marie heeft ook nog een tip! Woon je in een appratement? Durf te spelen met donkere kleuren. Het maakt je huis gezellig. 

Football news:

Hetzelfde doel maandag in de Euro 1960 finale: zag de bal niet vliegen in het net, en zegt dat hij niet het recht had om niet te scoren
De achternaam Van maandag verscheen per ongeluk door een dronken persoon. Dit gebeurde na de afschaffing van de lijfeigenschap
Messi is de enige in de top 5 van de Europese competities die niet scoort na 10 keer in een kampioenschap dit seizoen
Lampard op 3-1 Met Leeds. Op een andere dag hadden we 5-6
Koeman op 1:2 met Cadiz: de stemming was niet zo goed. Verloren door een fout is het moeilijk om deze nederlaag te verklaren. Daarvoor speelden we goede wedstrijden. We waren niet erg goed in de eerste helft. In de tweede, Barcelona speelde beter, maar we verloren door een fout die u niet verwacht van ons team. Ongelooflijk. Het is niet toegestaan na een dergelijke indiening door te gaan [out]. We hebben gemist door gebrek aan concentratie. De stemming van vandaag was niet al te goed, niet alleen voor de verdedigers. Als we zonder de bal spelen, missen we agressiviteit. Misschien missen we hierdoor iets. Deze nederlaag is een grote stap in de strijd voor de titel. Het is teleurstellend, maar je moet het accepteren. 12 punten achter een sterk team als Attico is veel
Mbappe scoorde zijn 100e goal voor PSG en deelt de vierde plaats in de goalscoring lijst van de club. Dit doel was de 100e voor de 21-jarige Fransman voor de Paris club. Nu neemt Mbappe de vierde plaats in de lijst van scorers in de hele geschiedenis van Parijs met Dominique Roshto. Edinson Cavani (200 goals), Zlatan Ibrahimovic (156) en Pedro Pauleta (109). De statistieken van
Als kind speelde maandag met kousen met stro of blikjes stoofpot. En hij vertelde mijn moeder dat hij gaat naar tennis