Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Billie Eilish en Florence + The Machine bij eerste namen voor Lowlands

Door onze entertainmentredactie

Billie Eilish treedt dit jaar op tijdens Lowlands. Ook onder anderen Florence + The Machine en Charlotte de Witte zijn te zien op het festival, dat van 18 tot en met 20 augustus plaatsvindt.

Het is de eerste keer dat het festival drie vrouwelijke headliners heeft. Popster Eilish trad in 2019 ook al eens op tijdens Lowlands. Florence + The Machine, de band rondom zangeres Florence Welch, stond in 2009 op het festival in Biddinghuizen.

Ook de Belgische dj De Witte was al eerder op Lowlands te zien. Naar verwachting treedt ze dit jaar voor het eerst op het grootste podium, de Alpha, op.

Ook Nothing But Thieves, girl in red, YUNGBLUD en Bombay Bicycle Club zijn aan de line-up toegevoegd. Het Noord Nederlands Orkest krijgt dit jaar een herkansing. Tijdens de vorige editie werd het optreden van het orkest abrupt geschrapt uit de programmering, omdat de voorbereidingen voor het concert van Stromae langer duurden.

De organisatie heeft 39 optredende artiesten aangekondigd. Binnenkort komen daar meer namen bij. De kaartverkoop voor het festival begint op 4 februari. Een festivalkaartje kost 300 euro.