Netherlands
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Bijzondere dag voor Linda Hakeboom

Een aantal maanden geleden kreeg Linda Hakeboom vanwege de behandeling van borstkanker vier puntjes op haar lichaam getatoeëerd. Vandaag mocht Linda die puntjes eindelijk laten weghalen.

‘Daar konden de mensen die het bestralingsapparaat bedienen aan zien dat ik iedere keer precies hetzelfde in die machine lag. Zodat de straling niet op de verkeerde plek terecht zou komen’, vertelt Linda over de vier puntjes. ‘Vandaag mag ik ze laten weghalen met dit apparaat. En dat voelt een beetje alsof ik een onderdeel van de behandeling afsluit. En dat voelt best goed’. Ze noemt deze dag dan ook een symbolische dag.

Linda kreeg de afgelopen week veel bezorgde berichtjes van haar volgers. Er zou op een paar plekken geschreven zijn dat het niet goed met haar zou gaan. ‘Dit is absoluut niet waar. Er zijn geen nieuwe onderzoeken geweest en er is ook niets nieuws gevonden. Ik krijg pas in januari/februari een nieuwe scan.’

Schermafbeelding 2021 10 25 Om 15.56.08 Schermafbeelding 2021 10 25 Om 15.56.13

Linda kreeg een jaar geleden de diagnose borstkanker. In haar vlogreeks voor LINDA.nl legde Hakeboom ruim een jaar lang haar ervaringen vast en hield ze haar volgers op de hoogte van haar borstkanker. Daar won ze onlangs de Televizier-Ster Online voor.