Netherlands

Biden: Trump heeft nog steeds geen plan voor coronapandemie

De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft in het laatste verkiezingsdebat met president Donald Trump nogmaals benadrukt dat de regering volgens hem nog steeds geen gestructureerd plan heeft om de coronapandemie aan te pakken. Trump herhaalde zijn eerdere bewering dat er tegen het einde van dit jaar een vaccin tegen het coronavirus is.

Op de vraag hoe Trump het land door de corona-epidemie wil leiden, antwoordde de president dat het einde van de pandemie in de Verenigde Staten in zicht zou zijn. Een vaccin zal volgens Trump in enkele weken worden aangekondigd. Hij verwees ook naar zijn eigen succesvolle behandeling tegen Covid-19. Trump benadrukte dat de pandemie een wereldwijd probleem is en gaf China de schuld van de virusuitbraak.

„Iedereen die verantwoordelijk is voor 220.000 doden zou geen president moeten blijven”, zei Biden. De president en zijn regering hebben volgens hem nog steeds geen plan. Biden zei dat hij alles in het werk zou stellen om ervoor te zorgen dat iedereen mondmaskers gaat dragen en dat hij landelijke standaarden zal invoeren voor versoepelingen. „Ik zorg ervoor dat we een plan hebben”, aldus Biden.

Toen moderator Kristen Welker bij Trump doorvroeg over het eventuele vaccin, zei Trump dat het mogelijk eind dit jaar gereed is en dat het leger klaarstaat om de vaccins te distribueren. Volgens Trump heeft hij adequaat gehandeld door inreizen vanuit China en Europa te verbieden. „Joe Biden noemde dat xenofobisch”, aldus de president.

Het eerste deel van het debat verliep ordelijk, in tegenstelling tot het eerste verkiezingsdebat tussen Trump en Biden. Dat ontaardde al direct in tal van interrupties en wederzijdse beledigingen.

Football news:

Atalanta Director: alles is goed met Miranchuk, er zijn geen symptomen van coronavirus
Kovid speelt het Letse Kampioenschap: het team kreeg slechts 8 personen (maar nog steeds niet afgemaakt)
Gerard Pique: we hopen allemaal dat Messi zal verblijven in Barca
Agent van het coronavirus vanaf het begin: ik voel me prima. Een test is een test
Barcelona heeft in principe overeenstemming bereikt met de spelers om de salarissen te verlagen. De club zal 122 miljoen euro besparen
Barca presidentskandidaat farre: we moeten Neymar terughalen. Hij wil ook
Maradona ' s zoon nam afscheid van zijn vader: je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem.Diego Maradona Jr., de zoon van overleden voormalig Argentijnse voetballer Diego Maradona, nam afscheid van zijn vader. Je hebt geen idee hoe gelukkig ik met je was... Ik voelde me onoverwinnelijk toen jij er was. Je hebt geen idee hoe erg ik je knuffels zal missen, hoe erg ik de tijden zal missen dat we samen zaten en onze geliefde Napoli zagen spelen! En mijn kinderen? Hoe kunnen ze leven zonder zo ' n liefhebbende grootvader? Ik beloof dat ze je altijd zullen herinneren, je beschermen en trots over hun grootvader spreken. Papa, kapitein van mijn hart, Je zult nooit sterven, want Ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Wacht op mij, Ik zal je vinden als mijn tijd komt, want ik heb altijd bij je willen zijn. Omdat de zoon niet bang is voor iets naast zijn vader. Goede reistien van mijn hart. Ik hou van jeMaradona' s zoon schreef op instagram. Maradona is de belangrijkste figuur in het leven van regisseur Paolo Sorrentino. Hij gelooft dat Diego hem gered heeft van de dood en noemt de Argentijn zijn gids naar de wereld van de kunst