Netherlands

Biden roept Senaat op om rechter pas na verkiezingen te benoemen

De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft de Amerikaanse Senaat opgeroepen om de nominatie van Amy Coney Barrett pas na de verkiezingen van 3 november in behandeling te nemen. „De Senaat moet pas stemmen nadat het Amerikaanse volk heeft gestemd,” schreef Biden op Twitter kort nadat president Donald Trump de nominatie van Barrett voor het Hooggerechtshof officieel bekendmaakte.

De Democraten staan lijnrecht tegenover de partij van Trump als het gaat om de gezondheidszorg. „Trump heeft de afgelopen vier jaar twee keer geprobeerd om Obamacare af te schaffen en hield het Hooggerechtshof dat tegen. Zelfs nu, midden in de coronapandemie wil de regering Trump dat het Hooggerechtshof de zorgwet als ongrondwettelijk bestempelt en mensen die al iets mankeren uitsluit voor een verzekering.”

Volgens Biden is het duidelijk dat wanneer Barrett toetreedt tot het hoogste Amerikaanse rechtscollege, zij zal stemmen voor afschaffing van de zorgwet.

Football news:

Miranchuk maakte zijn debuut voor Atalanta in de Champions League wedstrijd tegen Midtjylland
= = Clubcarrière = = Miranchuk maakte zijn debuut voor Atalanta in de Champions League tegen Midtjylland. De 25-jarige middenvelder miste de start van het seizoen door blessure. Hij nam het veld voor de eerste keer sinds augustus
Lukaku heeft negen opeenvolgende wedstrijden gescoord in Europese competities. Hij heeft 10 goals in die tijd
Coach van Salzburg: we speelden beter en verdienden om Lokomotiv
Zidane is ongeveer 2:3 tegen Shakhtar: het spijt me voor de Real Madrid spelers, ze verdienden het niet
Marko Nikolic: met Salzburg waren de laatste 20-25 minuten covid football. De kansen waren in beide clubs, de hoofdcoach van de locomotief Marco Nikolche kampioenen. Waarom heeft niemand Soboslai op het moment met het eerste doel gedekt? Ongedisciplineerd gespeeld. Ik kan me niet herinneren dat Lokomotiv van de standaard is overgeslagen na mijn aankomst. Maar de klap was ook gek. Ik weet dat Soboslai een van de meest getalenteerde spelers in Europa is. Hij kon niet alleen gelaten worden
⚒ Shakhtar Reed Real Madrid voor een hele helft, schoot drie-en deed het! Maar voordat ik vertrok, verloor ik 10 mensen, maar Zidane zonder Ramos - niet erg. Oekraïense clubs Ik start de groepsfase van Europese competities met de grandees: Dynamo Kyiv op dinsdag duurde een hele helft met Juventus (eind 0:2), Zarya zal ontmoeten in de Europa League met Leicester, en Shakhtar ging naar Real Madrid. Vijf jaar geleden kregen de mijnwerkers 3-7 in totaal. Shakhtar heeft er drie naar Real Madrid verscheept in 42 minuten in het Santiago Bernabeu stadion in 42 minuten. Alle ballen bleken spottend te zijn: