Netherlands

Bibberen en beven: vannacht gaat het weer vriezen

Gerelateerd

De afgelopen nachten waren relatief zacht voor de tijd van het jaar, maar daar...

De afgelopen winter was extreem zacht. Zo zacht zelfs, dat één van de eerste...

Fruittelers moeten vanaf dit weekend flink aan de bak, want het gaat weer...

We laten de zomer steeds verder achter ons en dat is te merken ook. Hoewel de temperaturen tot nu toe redelijk hoog bleven, duikt het kwik in de nacht nu in de min.

Vanochtend is het koud en nevelig, en ook vanmiddag komt het kwik op de meeste plaatsen niet verder dan 3 of 4 graden. Terwijl het in het oosten op veel plaatsen al helemaal helder is, hangt elders nog flink wat bewolking. Die wolkenvelden kruipen langzaam het land uit vandaag en maken ruimte voor de zon. Vooral in het zuidwesten moet men daar nog wel even op wachten.

Komende avond en nacht is het nog steeds rustig, droog en de temperatuur duikt weer snel onder het vriespunt. In het binnenland kan er op steeds meer plekken nevel of mist ontstaan. In het binnenland kan het lokaal matig vriezen met temperaturen van -5 graden. Op veel plekken is het de eerste vorst van dit najaar en dat is bijna een maand later dan gebruikelijk. Vanuit het westen stroomt vannacht wel wat bewolking binnen, die de afkoeling weer zal temperen.

Kil begin van de maandag

Morgen begint kil met mist en lage bewolking. In het zuiden en later oosten verdwijnt het ochtendgrijs en schijnt de zon nog eventjes. Het noorden en westen houden veel bewolking en daar volgt in de loop van de dag de eerste lichte regen. Van oost naar west wordt het overdag 1 tot 7 graden, maar in de loop van de middag en avond gaat het op meer plaatsen regenen, waardoor de temperatuur verder oploopt.

Meer over het weer lees je op Weer.nl.

Foto: Jannes Wiersema

Football news:

Ramos is de meest productieve verdediger in de periode van 2011 tot 2020. De International Federation of Football History and Statistics (IFFHS) heeft een lijst opgesteld van de meest productieve verdedigers in de periode van 2011 tot 2020. Bij de berekening werd rekening gehouden met alle doelpunten op het hoogste niveau (in de kampioenschappen, bekers, Europese bekers en officiële wedstrijden van de nationale teams). De eerste plaats werd ingenomen door Real Madrid kapitein Sergio Ramos, die 89 goals scoorde (71 voor de club en 18 voor het Spaanse nationale team). De verdediger van Gibraltar Joseph Cipollino (78 goals) staat op de tweede plaats, terwijl de Costa Ricaanse Keylor Soto (73 goals) op de derde plaats staat. Er zij op gewezen dat Inter defender Aleksandar Kolarov (51) op de 10e Lijn in de rating staat, Bayern defender David Alaba en ex-Zenit speler Branislav Ivanovic, die nu speelt voor West Brom (48 goals elk), delen de 16de positie. De 20e plaats werd ingenomen door Virgil van Dijk uit Liverpool (46)
Chelsea heeft wat terrein verloren. Ons personage bleef hetzelfde, hij won wedstrijden voor ons. Chelsea manager Frank Lampard sprak over de psychologische toestand van het team na een aantal mislukte wedstrijden. Dit is Interessant, want als je goed speelt en wint, is je karakter heel duidelijk. Je wilt het openbaar maken. Als je niet goed speelt, vragen mensen zich af over je karakter. Vooral als je een relatief recente coach bent. Dus het is belangrijk dat ik degene ben die zegt, ' Hé jongens, wat we goed deden, het karakter dat we hadden, die ons wedstrijden won - er is niets veranderd. Maar we moeten terug naar een punt, want we zijn wat terrein kwijt zei Lampard
Ko view in het Frame: 2 medewerkers van de club werden ziek. Het medisch onderzoek van El Shaarawy stelde de spelers en coachingstaf van Roma uit voor de wedstrijd van Serie A van gisteren met Spezia (4:3) werden geïsoleerd in de bubble als gevolg van het coronavirus. Twee medewerkers van de Club van Rome zijn geslaagd voor positieve tests, ze zijn ook geïsoleerd, meldt voetbal Italia met betrekking tot Sky Sport Italia en Corriere dello Sport. Volgens het QED-protocol werden de spelers zaterdagmorgen opnieuw monsters en bloedtesten afgenomen. Het medisch onderzoek van de middenvelder Stefan El Shaarawy, die zijn contract met Shanghai Shenhua heeft beëindigd, is uitgesteld. Volgens bronnen is het mogelijk dat de 28-jarige Italiaan ook het coronavirus heeft opgelopen
Ik denk niet dat het het seizoen zal verpesten. Normaal voor de wereld van het voetbal
Solskjaer op van de Beek: ik zou niet zeggen dat hij gelukkig is. In zijn positie zijn er spelers die echt goed zijn
Lester is geïnteresseerd in Edouard. Rogers werkte met de forward seltice
De scharnieren kunnen komen in het begin van Barca Versus Elche. Desta heeft een spierblessure