Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ben je een Leeuw? Dan is dit jouw slechtste eigenschap

Ben je een Leeuw? Dan is dit jouw slechtste eigenschap

Ben je geboren tussen 23 juni en 23 augustus? Dan is jouw sterrenbeeld Leeuw. Je sterrenbeeld en geboortehoroscoop zeggen veel over je karakter. Dit zijn jouw minder mooie eigenschappen.

(Minder) goede eigenschappen van een Leeuw

Als Leeuw heb je een mooi karakter. Je straalt zelfverzekerdheid uit en bent sympathiek. Bovendien vinden mensen het fijn dat je zo loyaal en betrokken bent. Het glas is bij jou halfvol. Van alle sterrenbeelden is een Leeuw misschien wel de gulste van allemaal, zo veel heb je voor anderen over.

Aan de andere kant kan het ook weleens botsen. Ruzie voorkom je het liefste, maar als iemand je blijft prikken, kun je diegene kwetsen met je woorden. Je kunt zo eigenwijs zijn dat je je altijd aan je standpunt vasthoudt, ook als je inziet dat je misschien ongelijk hebt. Dat je temperament hebt, staat vast.

Lees ook: Ben jij een Leeuw? Déze sterrenbeelden passen het beste bij jou

Dramaqueen

Iedereen heeft positieve en negatieve eigenschappen, net als de Leeuw. Je kunt een echte dramaqueen zijn. Je houdt ervan om omringd te worden door liefde en aandacht, waardoor je niet altijd doorhebt hoe veeleisend je kunt zijn. Voor anderen is dit soms vermoeiend.

Van nature houd je ervan om in de spotlights te staan, dus of het nu goed of slecht gaat: alles wordt groots en dramatisch aangepakt. Misschien herken je wel dat als je een extreme emotie voelt, je theatraal kunt reageren.

Niemand vindt het leuk om kritiek te ontvangen, maar Leeuwen al helemaal niet. Voel je je snel aangevallen of verontwaardigd? Vraag je jezelf af hoe iemand het lef heeft om zoiets te zeggen tegen je? Dan zit dat misschien niet alleen in je persoonlijkheid, maar komt het ook door je sterrenbeeld.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Leeuw

Vriendin’s favoriet

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images