Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Belgische prinses Louise (18) studeert in Maastricht

Prinses Louise (r) met haar ouders.  — © ANP/HH

Maastricht -

De Belgische prinses Louise, de dochter van prins Laurent en prinses Claire, studeert aan Maastricht University, zo heeft de Franstalige krant Sudpresse ontdekt. De 18-jarige Louise volgt sinds dit studiejaar de studie Liberal Arts and Sciences.

Gedurende deze studie leren studenten complexe kwesties te begrijpen. Vervolgens gaan zij op zoek naar creatieve oplossingen voor deze kwesties. Louise kan vakken als natuurkunde, wiskunde, scheikunde en ondernemerschap volgen. Maastricht University noemt de studie op haar website „ideaal oor studenten met een brede interesse in exacte vakken, die niet gebonden willen zijn aan een vooraf vastgesteld programma”.

Eerder was bekendgemaakt dat Josephine (19), dochter van de Belgische prinses Delphine, is ingeschreven in dezelfde richting aan een niet nader genoemde Nederlandse universiteit. Binnen haar studies focust ze zich op mensenrechten. Sudpresse vermoedt dat de nichtjes samen op de universiteitsbanken zitten.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal
Menu
Index
Index