Netherlands

Beeldschone Katja Schuurman bedolven onder complimenten na déze pure foto met dochter Coco

Katja

Katja Schuurman is een paar weken geleden opnieuw moeder geworden van een dochter. Naast Sammie (10), die ze kreeg met haar ex Thijs Römer, is ze nu ook mama van Coco.

De beeldschone presentatrice geniet volop van het verse moederschap.

Katja Schuurman met dochter

Van een heerlijk moment met haar dochter in de nazomerzon heeft Katja een intieme foto gedeeld. Veel woorden maakt ze er niet aan vuil; met drie hartjes drukt ze de liefde voor het kleine meisje uit.

Stralend

Volgers van Katja vinden het een prachtig plaatje en laten dat dan ook massaal weten. “Wauw, wat zie je er relaxed en goed uit. En wat een snoepje”, laat iemand weten. Een andere fan vult aan: “Prachtig mooie foto… stralende jij.”

Familie

Katja werd tien jaar geleden voor het eerst moeder, samen met acteur Thijs Römer kreeg ze dochter Sammie, die nu grote zus is. Het acteurskoppel ging in 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar, maar bleven altijd goede vrienden. Halverwege 2015 viel Katja als een blok voor topchef Freek van Noortwijk. In juni 2019 gaven ze elkaar tijdens een sprookjesachtig huwelijk het jawoord. Een jaar later werd hun liefde bekroond met een prachtige dochter, Coco Loulou.

Katja en haar meiden:

Zin in het laatste babynieuws, de zoetste kinderkamers en verrassende winacties? Volg ons op Instagram @vivamama_nl! 

Bron: Flair | Beeld: Brunopress

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi