Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Becker houdt Union in spoor van Bayern en Dortmund, Frimpong scoort opnieuw

Door onze sportredactie

Union Berlin is zaterdag in het spoor gebleven van Bayern München en Borussia Dortmund in de Bundesliga. Mede door de openingstreffer van Sheraldo Becker won de nummer drie met 3-0 van VfB Stuttgart. Jeremie Frimpong maakte zijn achtste competitietreffer bij de zege van Bayer Leverkusen op Schalke 04: 0-3.

Becker brak vlak na rust de ban tegen de hekkensluiter. De oud-aanvaller van Ajax, PEC Zwolle en ADO Den Haag promoveerde een voorzet van Jérôme Roussillon tot doelpunt. Union liep nadien uit naar een riante zege door een treffer van Kevin Behrens en een eigen goal van Genki Haraguchi.

Verdediger Danilho Doekhi speelde de hele wedstrijd mee bij Union. De Berlijnse formatie is Bayern tot één punt genaderd. De club uit München speelt later op de dag nog de kraker tegen koploper Dortmund.

Frimpong was met zijn openingsgoal medeverantwoordelijk voor de winst van Leverkusen bij laagvlieger Schalke. De offensieve back was na rust het eindstation van een snelle aanval. Florian Wirtz en Sardar Azmoun maakten de andere treffers. Mitchel Bakker en Daley Sinkgraven vielen tien minuten voor tijd in.

VfL Wolfsburg en Mickey van de Ven speelden thuis met 2-2 gelijk tegen het FC Augsburg van Jeffrey Gouweleeuw. Mark Flekken kwam met SC Freiburg niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen nummer zestien Hertha BSC. FSV Mainz won met invaller Delano Burgzorg verrassend met 0-3 op bezoek bij RB Leipzig.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.