Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Basketballers Heroes winnen op karakter van Leiden en gaan voor titel

Met een ultieme krachtsinspanning hebben de basketballers van Heroes een beslissingswedstrijd om het kampioenschap afgedwongen. In een thriller werd Leiden nipt verslagen 61-52. De Bossche ploeg moest winnen anders was Leiden kampioen geweest. Zondag wordt in Leiden bepaald wie kampioen wordt.

Uitblinker was center Thomas van der Mars met 14 punten, waaronder de cruciale 55-52 en 57-52. "Ik heb er geen woorden voor. We stonden met onze rug tegen de muur, maar het was fantastisch in deze uitverkochte Maaspoort. Nu gaan we voor game 5!"

Na een moeilijke eerste helft (29-31), draaide Den Bosch in de tweede helft het spelbeeld om. Een kleine achterstand werd al snel een kleine voorsprong. In tegenstelling tot de voorgaande drie duels had Heroes verdedigend grip op de tegenstander uit Leiden.

Bij de vierde wedstrijd in zes dagen hadden beide teams aardig wat problemen om tot scores te komen. Dat was vooral zichtbaar in de vele gemiste driepunters. Uiteindelijk was Den Bosch slimmer door geen driepunters meer te nemen.