Netherlands

Bas Smit verrast Nicolette met compleet kerstdorp in eigen tuin

Entertainment

46 minuten geleden Aangepast: 45 minuten geleden

Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Zo ongeveer alles is over the top aan Bas Smit, de man van Nicolette van Dam (36). Van zijn opzichtige kledingstijl tot de hoeveelheid Crocs die hij bezit én de cadeaus die hij zijn geliefde schenkt. Hij trekt die lijn in december nog eens lekker door, want speciaal voor Nic heeft hij een heel kerstdorp in hun eigen tuin laten aanleggen.

Als dit geen liefde is, dan weten wij het ook niet meer. Op Instagram - waar anders? - doet Bas verslag van zijn extravagante cadeau aan zijn liefje. Er is niks Amsterdams meer aan de achtertuin in huize Smit-Van Dam, want wie een voet in de tuin zet waant zich in een skidorp waar de inwoners van Tirol nog jaloers op zouden zijn.

De beelden bekijk je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette schaamt zich voor gênante outfit van liefje Bas Smit

'Hahahaha kon t niet laten 😂😂😂 Als we deur niet uit kunnen, dan maar thuis een feestje van maken 🤪💃🎉 Jongens, in deze tijd moeten we zelf de slingers ophangen, toch? 🎊' schrijft Bas bij het tafereel. Nicolette is in ieder geval onder de indruk met de actie van haar man. "Wooooooo", gilt ze het uit. "Wat is dit gááf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit flink opgelicht op Instagram: 'Niet te geloven'

Football news:

Rummenigge over de Euro: De voorzitter van de UEFA denkt dat het verstandiger zou zijn om het toernooi in één land te organiseren. Ik weet dat Alexander Ceferin, die de COVID-19 situatie zeer serieus neemt, zich afvraagt of het niet verstandiger zou zijn om de Euro in één land te houden. Onder voorbehoud van alle nodige maatregelen. Laten we niet vergeten dat het idee van het houden van een speciale Euro [in verschillende landen] vóór de pandemie kwam, zei Rummenigge. Wat er met de Euro zal gebeuren, weet nog niemand. Als u twijfelt, kunt u het ticket overhandigen en het geld teruggeven-hier is de instructie
Nacho wil niet met Alcoyano spelen. Real Madrid defender is in contact geweest met een infectie met het coronavirus
Cuadrado is hersteld van covid en kan spelen met Napoli
Inter heeft aangeboden om Origi te huren Uit Liverpool; Liverpool striker Divock Origi kan zijn carrière in de Italiaanse competitie voortzetten. Volgens journalist Nicolo Skira werd de 25-jarige aanvaller aan Inter aangeboden. Eerder werd melding gemaakt van de mogelijke lening van de Belg aan Juventus. Liverpool is klaar om de speler te laten gaan voor minstens 20 miljoen pond. = = Clubcarrière = = Origi speelde dit seizoen nog nooit in de Premier League voor Liverpool. Hij speelde vier keer als vervanger en speelde in totaal 16 minuten (zonder extra tijd)
Messi, Ronaldo, Neymar, Lewandowski en Ramos-in het symbolische team van het jaar van de UEFA website
Berbatov op Bale: hij wordt teruggestuurd naar Real Madrid als hij niet het niveau laat zien dat Mourinho verwacht
Pogba ' s tijd bij Manchester United raakt weer op. De club kocht geen topspeler, maar een mooi verhaal voor sociale netwerken, Paul verloor de strijd om invloed aan Brun