Netherlands

Barendrechter ontkent stellig doden van ex-vriendin

De 30-jarige Stephan K. uit Barendrecht ontkent in alle toonaarden dat hij zijn ex-vriendin heeft gedood. Zij werd eind 2018 dood in haar woning in Rotterdam gevonden. Haar peuterdochtertje was ook in huis aanwezig. De gaspitten van het huis waren opengedraaid in het huis.

De man uit Barendrecht was de fatale avond bij zijn ex-vriendin in huis, dat gaf hij donderdag toe in de rechtbank in Dordrecht. Ze had hem kort daarvoor de deur gewezen omdat ze - zoals K. het noemde - „achter wat leugens en leugentjes” was gekomen. Maar toen hij wegging, leefde ze nog, vertelde hij de rechter.

Op het lichaam van de vrouw is letsel, maar de patholoog heeft geen doodsoorzaak bij de 29-jarige vrouw kunnen vinden. Mogelijk is ze verwurgd of heeft ze een allergische reactie gehad na het eten van pinda’s. K. heeft op internet gezocht naar zaken als „pindapoeder door koffie mengen” en „wurgen zonder spoor”.

Football news:

Ferdinand op Barca fokken: slecht. Ze vertrouwen nog steeds op oudjes
Inter wil Perisic terug, zelfs als Conte in het team blijft. Bayern hoopt de speler te kopen voor minder dan 20 miljoen euro
Rudi Garcia over Lyon ' s kansen tegen city: de kwartfinales lieten zien dat de favorieten ook verslagen kunnen worden
CSKA ging akkoord met een vijfjarig contract met Fuchs. De overdracht wordt geschat op 7-10 miljoen euro
Ferdinand over Messi in Barca: wil hij blijven, gezien de resultaten en de prestaties van het team? Heeft hij tijd om te wachten?
Het zou me niet verbazen als Pochettino binnen drie dagen wordt benoemd. Ex-Barca winger Carrasco in de nieuwe coach van de club
Alaba over Mueller: we zijn blij dat Bayern zo ' n speler heeft