Netherlands

Barack Obama viert zestigste verjaardag in kleine kring

Voormalig president Barack Obama heeft besloten zijn zestigste verjaardagsfeest toch in kleine kring te vieren. Dat laat een woordvoerder van Obama weten. Vanwege de toenemende coronabesmettingen in de VS heeft Obama zijn gastenlijst voor het feest aanzienlijk verkleind.

Obama, die woensdag zestig jaar is geworden, kwam onder vuur te liggen toen de plannen voor het feestje uitlekten via de nieuwssite Axios. De oud-president wilde volgens die plannen aankomend weekend een groot feest geven op Martha’s Vineyard, een luxueus vakantie-eiland in de staat Massachusetts. Er zouden 475 gasten zijn uitgenodigd en 200 personeelsleden zijn ingehuurd. Mensen vonden de omvang van het feest niet te verantwoorden nu de coronacijfers in de VS weer stijgen vanwege de opkomst van de Delta-variant.

Volgens de woordvoerder is de gastenlijst inmiddels gereduceerd tot slechts familieleden en hechte vrienden. ‘Obama is dankbaar voor alle verjaardagswensen die hij heeft ontvangen en hij hoopt iedereen gauw weer in het echt te zien’, laat de woordvoerder aan People weten.

Football news:

Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets
Liverpool leidt de Premier League, voor City, Chelsea, Manchester United en Everton met 1 punt. Brighton hebben een spel in reserve
Simeone op 0:1 met Alaves: Atletico was niet snel genoeg. De tegenstander verdiende om te winnen
Gibraltar speelt al in de Conference League, maar de RPL clubs niet. Hoe is dit gebeurd?