logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Automobilist komt om bij botsing met politie

Bij een aanrijding tussen een politiewagen en auto is in de nacht van zondag op maandag op de Hobbel in Riethoven (Noord-Brabant), vlakbij Valkenswaard, een man omgekomen. Hij bestuurde de wagen waarmee de politie in botsing kwam. Door de klap werd hij uit zijn voertuig geslingerd. Hij overleed ter plaatse.

De politie heeft geprobeerd hem te reanimeren, maar die pogingen mochten niet baten. Een politiewoordvoerder kon niets zeggen over de toedracht van het ongeval. „Het slachtoffer was de enige inzittende. De bij het ongeval betrokken collega’s zijn gelukkig ongedeerd gebleven.”

Om de objectiviteit te bewaren, wordt de toedracht van het ongeluk volgens de woordvoerder door een andere politie-eenheid onderzocht.

Themes
ICO