logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Autodief dood na botsing met politiewagen

Bij een aanrijding tussen een politiewagen en een auto in Riethoven, bij Eindhoven, is een man om het leven gekomen. De automobilist en het dienstvoertuig botsten 's nachts op elkaar. Door de klap werd de man uit de auto geslingerd. Hij overleed ter plaatse.

Enkele uren na het ongeluk meldde de politie dat het ging om een auto die in Waalre was gestolen. Een getuige had de diefstal gemeld en de politie was achter de auto aan gegaan. In Riethoven zou de gestolen auto na een bocht midden op de weg stil hebben gestaan. De agenten konden de auto niet meer ontwijken en botsten erop.

De man was de enige inzittende van de auto. De twee agenten die in de politiewagen zaten, hebben nog geprobeerd om hem te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Beide agenten kwamen met de schrik vrij.

Het ongeval wordt verder onderzocht door de rijksrecherche.

Themes
ICO