Netherlands

Auto tegen vangrail na achtervolging door politie en ruzie in Vught

De politie doet onderzoek in Vught (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).
De politie doet onderzoek in Vught (foto: Bart Meesters/SQ Vision Mediaprodukties).

In de Madeliefstraat in Vught hebben zaterdagmiddag een aantal mensen het met elkaar aan de stok gekregen. Er zou ook geschoten zijn, maar hiervan is volgens de politie geen sprake. Wel kon ze bevestigen dat de inzittenden van een wagen die later deze middag op de snelweg A12 bij Zoetermeer tegen een vangrail was gereden, bij het conflict betrokken zijn geweest.

De politie had de achtervolging op de auto ingezet. Volgens de lokale website regio15.nl zijn drie personen aangehouden. Twee van hen moesten door de ambulance worden onderzocht. Mogelijk zijn ze bij de ruzie in Vught gewond geraakt.

Betrokkenen niet in de buurt
Deze personen waren niet meer op de Madeliefstraat te vinden toen agenten er na de melding van een vermeende schietpartij onderzoek wilden doen. Dat was rond drie uur. Ook de andere mensen die bij het conflict betrokken zouden zijn geweest, waren in geen velden of wegen te bekennen. Mogelijk waren ze toen al op weg naar Zoetermeer. Ondertussen sprak politie met buurtbewoners; wellicht worden ook nog camerabeelden bekeken.

De snelweg A12 werd na de achtervolging en de botsing van de auto die achtervolgd werd, afgesloten in de richting van Den Haag. Zolang de politie bezig is met een onderzoek, blijft dit zo.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...

Football news:

Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets
Liverpool leidt de Premier League, voor City, Chelsea, Manchester United en Everton met 1 punt. Brighton hebben een spel in reserve
Simeone op 0:1 met Alaves: Atletico was niet snel genoeg. De tegenstander verdiende om te winnen
Gibraltar speelt al in de Conference League, maar de RPL clubs niet. Hoe is dit gebeurd?