Netherlands

Atletiekbond hoopt in augustus alsnog aan seizoen te beginnen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Voorzitter Sebastian Coe van atletiekbond World Athletics hoopt dat het outdoorseizoen in de atletiek in augustus alsnog van start kan gaan. Net als in de andere sporten ligt de atletiek volledig stil vanwege het coronavirus.

"Als het mogelijk is willen we een verlaat outdoorseizoen houden van augustus tot oktober zodat onze atleten kunnen zien waar ze staan in dit onderbroken seizoen", zei Coe. "We weten dat landen zich in verschillende fases bevinden in deze pandemie. We proberen onze atleten en atletiekbonden hiermee enige structuur te bieden in de planning voor het komende jaar."

De atletiekbond heeft het weekend van 9 en 10 augustus gereserveerd voor de nationale kampioenschappen. De Nederlandse atletiekunie had eerder al bekendgemaakt dat de Nederlands kampioenschappen, gepland van 26 tot en met 28 juni in Den Haag, niet door zouden gaan.

Football news:

Bayer heeft het contract met Wendell verlengd tot 2022
Wasserman werd de nieuwe agent voor Fede Valverde
Kurzawa nam deel aan een protest tegen racisme in Parijs. 20.000 mensen gingen de straat op
Pedro verlaat Chelsea in de zomer. Roma - de favoriet in de strijd voor de speler (Calciomercato.it)
Liverpool, Chelsea en Manchester United hebben 12 dagen om Werner te kopen voor 55 miljoen euro. Dan zullen de kortingen eindigen
Aan het eind van het seizoen maakte assistent Simeone Burgos bekend dat hij uit Attico vertrok en van plan was hoofdcoach te worden
Balotelli eist compensatie voor het beëindigen van zijn contract met Brescia. De club is het daar niet mee eens