Netherlands

Apple One vandaag beschikbaar: wat bespaar je met deze bundel?

Apple start vandaag met Apple One: een bundel met vier Apple-diensten, waarmee je goedkoper uit bent. Apple maakte het nieuws gisteren bekend na afloop van de presentatie van de kwartaalcijfers. Apple One werd in september al aangekondigd, maar het was toen nog onduidelijk wanneer het alles-in-éénpakket precies zou verschijnen. Vandaag dus – hoewel we nog niet weten hoe laat precies.

Apple One

Apple One beschikbaar: wat bespaar je?

In Apple One worden Apple Music, Apple Arcade, Apple TV+ en 50 GB iCloud-opslag gebundeld voor een bedrag van € 14,95 per maand. Dat betekent een besparing van €6 ten opzichte van losse abonnementen. Wil je het abonnement delen met je gezin (maximaal vijf andere gezinsleden)? Dan kies je voor een gezinsabonnement van €19,95 per maand. Hierbij krijg je 200 GB iCloud-opslag. Met dit abonnement bespaar je € 8 per maand.

Apple One Premier

Naast de twee bovengenoemde pakketten, is er nog een derde pakket dat een stuk uitgebreider is: Apple One Premier. In deze bundel worden zes in plaats van vier diensten gebundeld en krijg je maar liefst 2 TB iCloud-opslag. Helaas kun je je hier in Nederland en België niet abonneren op Premier. Dat komt omdat de twee extra diensten in deze bundel hier sowieso niet beschikbaar zijn.

Apple News+ is Apple’s tijdschriftendienst die hier nooit beschikbaar is geweest. Apple Fitness+ is Apple’s nieuwe sportdienst die later dit jaar van start gaat, in eerste instantie in Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het VK en de VS.

Recordomzet voor Apple-diensten

Apple’s dienstentak boekte het afgelopenkwartaal een recordomzet van 14,5 miljard dollar (meer dan bijvoorbeeld de iPad, de Mac en wearables). Apple One gaat het komende kwartaal ongetwijfeld voor een nieuwe impuls zorgen. Wil je meer weten over Apple’s alles-in-éénpakket? Lees dan ook ons dossier over Apple One.

Meer weten over Apple One?

Bekijk dit dossier

iCreate 123

Football news:

Ronaldo wuifde me weg toen ik om zijn shirt vroeg. Misschien is het omdat hij niet scoorde voor ons.Ferencvaros verdediger Marcel Heister vertelde hoe Juventus striker Cristiano Ronaldo weigerde met hem van shirt te wisselen na de Champions League podiumwedstrijd. Ik dacht dat Ronaldo een beetje boos en overstuur was. Hij wuifde me weg toen ik hem vroeg over de T-shirt uitwisseling. Misschien omdat hij niet voor ons scoorde. Of misschien was hij boos omdat ik de bal van hem afnam toen hij in de cirkel ging. Er is zelfs een foto die ik op instagram geplaatst heb. De mooiste ervaring van mijn leven!Heister zei. Ronaldo reageerde waarschijnlijk zo op het verzoek van Heister vanwege het verbod op het uitwisselen van T-shirts, dat in feite te wijten is aan de coronavirus pandemie. Juventus won 4-1 tegen Ferencvaros, met Ronaldo als assist. De teams zullen elkaar vandaag weer ontmoeten, de wedstrijd begint om 23:00 moskou Tijd. Ronaldo zou in Korea spelen, maar kwam er niet uit? De fans hebben 50% van het ticket + compensatie gewonnen
Klopp op firmino: het Team is een orkest, en Bobby speelt er 12 instrumenten in. Hij is belangrijk voor ons.Liverpool manager Jurgen Klopp heeft veel gesproken over striker Roberto Firmino. Het was altijd belangrijk voor Bobby om te scoren. Dit is een perfecte footballspeler. Een voetbalteam is als een orkest. Om te spelen hebben we mensen nodig die verschillende instrumenten kennen. Sommigen van hen zijn luider, sommige Spelen rustiger, maar ze zijn allemaal belangrijk voor het ritme. Bobby is waanzinnig belangrijk, alsof hij 12 instrumenten in ons orkest speelt. Het is erg belangrijk voor ons ritme. Godzijdank kunnen we zonder hem spelen zonder verlies, maar het is geweldig om hem op het veld te hebben. Ik geef niets om Bobby, maar soms helpt het scoren van een doelpunt. Dit doel was erg belangrijk. Ik vond de reactie van de jongens het leukst. Natuurlijk vieren we altijd doelen, maar de reactie op dat doel was erg emotioneel, want de spelers lezen zeker de pers. Helaas zagen ze de kritiek. Dus we waren erg blij toen hij scoorde. Het was het juiste om te doen. Je weet hoe belangrijk hij voor ons is, dus ik hoef er niet eens over te praten, zei Klopp. Liverpool vierde Firmino ' s doel met het hele team. Roberto had een moeilijke start voor het seizoen-maar hij overwon verschrikkelijk ongeluk
Antonio Conte: ik denk niet dat Real Madrid kan huilen over hun verliezen. Het is grappig dat de media schrijven over hun problemen met het team
Lewandowski over de annulering van de Gouden Bal: zo belangrijk is het niet. Dergelijke Prijzen zijn iets extra -
Salah kan met Atalanta spelen. Hij werd ziek door het coronavirus
Geen nieuws. Ik heb geen idee wie voor Atalanta gaat spelen. Waarom zouden we ze informatie geven? Liverpool manager Jurgen Klopp spreekt voor de Champions League groep fase 4 wedstrijd tegen Atalanta. Over Tiago en andere spelers wier deelname aan de wedstrijd twijfelachtig is geen nieuws. We zullen zien. Ik wil er niet te veel over zeggen, want Ik heb geen idee wie Atalanta op het veld kan zetten. Waarom zouden we ze informatie geven?
Barcelona denkt erover om Garay te tekenen vanwege de blessure van Pique