Netherlands

Apple One van start: zo werken de nieuwe Apple-bundels

Apple One

32 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Apple biedt vanaf nu met Apple One bundels met abonnementen op meerdere van zijn diensten aan. Waar vind je Apple One? En wat heb je er aan?

De Apple One-bundels werden in september al aangekondigd. Apple One is sinds vrijdag beschikbaar, ook in Nederland.

Apple One biedt een combinatie van meerdere Apple-abonnementen in bundels. Daardoor kunnen gebruikers die nu los betalen voor meerdere Apple-diensten mogelijk geld besparen.

Hoe stel je Apple One in?

Om Apple One in te stellen ga je op de iPhone of iPad naar de Instellingen en klik je op je profielnaam voor de Apple ID-instellingen.

Vervolgens klik je op 'Abonnementen'. Bovenaan je lijst met actieve abonnementen verschijnt dan een blok met 'Apple One ontvangen'. Klik daar op 'Probeer het nu'. Apple One heeft een gratis proefmaand.

Welke bundels zijn er?

Het goedkoopste abonnement bundelt Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en 50 gigabyte iCloud-opslag voor 15 euro per maand.

Het is mogelijk dit abonnement met familieleden te delen voor 20 euro per maand, waarbij de iCloud-opslagruimte 200 GB wordt.

Een individuele bundel is 6 euro per maand goedkoper dan bij de losse abonnementen het geval is. Het familiepakket biedt een besparing van 8 euro per maand. 

De duurste Apple One-bundel van 30 dollar per maand voegt aan de vier diensten ook Apple News+ en Fitness+ toe, met daarbij 2 terabyte iCloud-opslag. Deze bundel is echter niet verkrijgbaar in Nederland, omdat Apple News+ en Fitness+ hier nog niet beschikbaar zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Spotify: 'Bundel-abonnement Apple is bedreiging voor vrijheid'

Wat als je al een iCloud-abonnement hebt?

Als de iCloud-ruimte binnen Apple One kleiner is dan je huidige iCloud-abonnement, dan behoud je beide online opslagruimtes.

Als de opslagruimte binnen Apple One meer is dan je huidige iCloud-abonnement, dan wordt die laatste opgezegd en krijg je daarvan je geld terug. Je totale iCloud-opslag is vanaf dan die binnen je Apple One-abonnement.

Wat als je meer iCloud-ruimte nodig hebt dan in je Apple One-bundel zit?

Gebruikers die meer iCloud-opslag nodig hebben dan hun Apple One-bundel heeft, kunnen los nog extra opslagruimte kopen.

Wanneer gaat Fitness+ van start?  

Apple biedt Fitness+ pas later dit kwartaal in de eerste landen aan. Een exacte datum is er nog niet.

Fitness+ heeft onder meer trainingen voor yoga, hardlopen en andere workouts. De dienst kost in de VS 10 dollar per maand. 

Football news:

Abramovich is een man die zijn doelen bereikt. Zonder Dit, is het onmogelijk om zijn positie te bereiken
Marcelo werd bij z ' n haar gegrepen. Duidelijke straf. Ex-scheidsrechter Iturralde Gonzalez over de controversiële episode in de wedstrijd van Real Madrid
Gasperini op Atalanta ' s nederlaag: de spelers zijn moe. Wij betalen meer voor de nationale team wedstrijden dan voor de Champions League (Atalanta Head coach Gian Piero Gasperini). Ik denk dat wij in die zin meer betalen voor de nationale team wedstrijden dan voor de Champions League. Sommige spelers verlaten ons, reizen over de wereld en keren terug in verschillende staten
Neymar op de loting met Bordeaux: PSG speelde timide. Als we niet winnen, zal het net zo moeilijk zijn in Ligue 1 als in de Champions League
Real begon met Alaves: stomme hand Nacho en wild pass Courtois-opnieuw verslaan
20 patronen van tijden van de Tweede Wereldoorlog gevonden op basis van de Roma
Zidane Ob 1:2 met Alaves: de start van de wedstrijd is de slechtste voor Real Madrid in het seizoen. We hebben geen stabiliteit over de 7 overwinningen van de club in 14 wedstrijden van het seizoen in alle competities.Ik heb hier geen verklaring voor. Vandaag wisselden we goede periodes af met slechte. Wanneer de tegenstander scoort in de derde minuut, wordt alles erg moeilijk. Dit is onze huidige realiteit