Netherlands

Anouk slacht TVOH-kandidaat af: 'Godzijdank ben je bijna klaar'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Drie stoelen zijn omgedraaid voor de 33-jarige Brenda in de nieuwste aflevering van 'The voice of Holland', maar op de steun van Anouk (45) hoeft ze niet rekenen. "Je slaat de plank he-le-maal mis", concludeert de coach.

"Die technieken heb je allemaal, maar je hoeft ze niet alle veertig in een liedje te pleuren"

Brenda heeft maar één doel en dat is de volgende ronde van het programma halen. Ze zet alles op alles om in minder dan twee minuten de coaches te overtuigen. De mannen draaien met gemak voor Brenda, maar Anouk moet er niet aan denken om de zangeres in haar team te verwelkomen. Als laatste coach richt ze zich tot haar.

"Ik vond het heel vermoeiend klinken allemaal", ligt Anouk haar keuze toe. "Dan kun je technisch wel zo veel in huis hebben. Qua techniek denk je: ja, jeetje, dat kan ze ook. En dat kan ze, en dat kan ze. Maar het deed me geen ene bal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk niet gediend van 'versiertruc' Ali B in The Voice

Anouk drukt de zangeres met haar neus op de feiten: ze heeft met deze auditie de plank misgeslagen. Ze probeert zich sterk te houden, maar het huilen staat Brenda nader dan het lachen. Anouk laat haar niet eens uitpraten. "Nee, ik begrijp er geen ene flikker van", reageert ze fel. "Je hebt de verkeerde keuze gemaakt. Dat is zonde, want die technieken heb je allemaal. Maar je hoeft ze niet alle veertig in een liedje te pleuren."

Hoewel Anouk het niet uitspreekt, straalt het het er aan alle kanten af dat ze Brenda niet kan verdragen. Ze tikt continu ongeduldig met haar benen, zucht het uit en rolt haar ogen net even te vaak. "Jeetje, je praat echt veel te veel", onderbreekt Anouk haar voor de zoveelste keer. "Godzijdank dat je bijna klaar bent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

TVOH-kijkers moeten even wennen aan coronamaatregel voor Anouk

Het is maar goed dat Anouk via een videoverbinding aanwezig is, want wanneer Jan Smit het opneemt voor de zangeres op het podium gebeurt er iets wat vergelijkbaar is met de hel die losbreekt. "Hou je bek, JAN", trekt Anouk fel van leer. "Het is gewoon vermoeiend dit. Kom op! Meid, maak een keuze."

Het is de vraag of het de airconditioning is of het ijzige humeur van Anouk, maar de temperatuur in de studio is inmiddels gedaald tot ergens onder het vriespunt. Jan vraagt zijn collega of ze dit programma echt zo verschrikkelijk vindt, Waylon brabbelt wat, Ali loopt ongemakkelijk weg bij zijn stoel en roept: "Wat een topseizoen! Kan iemand wat lachgas in je hok spuiten?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Indrukwekkende Hanin uit TVOH won eerder al dit zangprogramma

Je begrijpt het: het is nog maar aflevering drie, maar de sfeer zit er al goed in. Anouk trekt die lijn overigens nog eens lekker door, want in onderstaande video is te zien dat ze dit seizoen echt niet van plan is om haar mening onder stoelen of banken te steken.

Football news:

Arteta on Ozil: het is altijd triest als zo ' n figuur verlaat
Alabai zal in de zomer naar Real Madrid verhuizen. Het contract voor 4 jaar is overeengekomen, het salaris is ongeveer 11 miljoen euro (Marca)
Stefano Pioli: we zullen in April naar de tafel kijken. Voor Milaan is elke wedstrijd de belangrijkste
Zlatan Ibrahimovic: samen met Mandzukic zullen we de tegenstanders van Milaan afschrikken. Hij tekende een contract bij Real Milan striker Zlatan Ibrahimovic. Mario heeft een contract getekend, hij zal toetreden tot AC Milan. Dus nu zullen wij tweeën de tegenstanders bang maken zei Ibrahimovic op Sky. Eerder werd gemeld dat Mandzukic tot juni een contract met de Rossoneri zal ondertekenen. Milaan heeft de overdracht van de Kroaten met hun officiële middelen nog niet bevestigd
Milan scoorde 43 punten in 18 ronden - het beste resultaat sinds het seizoen 2003-2004. De club werd kampioen
Aubameyang scoorde voor het eerst in het seizoen een dubbelspel in de Premier League. Parti ' s eerste assist voor Arsenal
Chelsea wil Holand kopen in de zomer en zijn klaar om hun transferrecord te breken (de atletische)