Netherlands

André Hazes: 'Er klopt geen klote van'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Alternatieven bedenken om tóch in contact te zijn met je fans, het is iets waar veel artiesten mee worstelen. André Hazes (26) besloot een onlineshow te organiseren, maar dat ging niet probleemloos.

"Het gaat natuurlijk helemaal mis"

Technologie is nog een dingetje als je geen volledig productieteam achter een programma hebt staan. Dat heeft André aan den lijve ondervonden tijdens zijn eerste aflevering van zijn online show Live met André. De zanger wil tijdens de coronacrisis toch blijven praten met zijn fans en komt daarom met een livestream. "Het draait allemaal om één ding: ik mis jullie gewoon", vertelde hij. "Ik verveel me dood thuis. Ik wil contact met jullie." Helaas verliep de eerste show niet helemaal soepeltjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes mist fans en begint onlineprogramma

André had meerdere elementen bedacht voor de show. Zo verzorgt hij samen met goede vriend Arno de muziek en is er een heus prijzenpaleis. De mensen thuis konden inbellen. "Heb je een leuk verhaal, dan krijg je een prijs", legt de zanger uit. Al snel werd duidelijk dat het niet zo makkelijk was om te bellen. De verbinding kwam soms niet door, sommigen waren niet te verstaan en anderen kwamen op verkeerde momenten in beeld. "Het gaat natuurlijk helemaal mis. Er klopt geen klote van", aldus André over de show. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget en André maken opwachting in alternatieve Passion

Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken en André zal vrolijk doorgaan met Live met André. De show is elke avond te streamen vanaf 23.00 uur op Instagram en terug te kijken via YouTube. 

Vlak voor de coronacrisis bloeide de liefde weer op tussen André en zijn Monique. In de video hieronder reageert zijn moeder Rachel op hun relatie. 

Football news:

Jorginho is Interessant voor Bayern en PSG. Chelsea kan hem ruilen tegen Juve voor Pjanic
Mourinho over transfers: ik zou willen dat Tottenham redelijk is en niet veel geld uitgeeft
Mario verlaat het Team na 30 juni. De club kon de huurovereenkomst niet verlengen tot het einde van het seizoen
PSG bood 55 miljoen euro plus bonussen voor Icardi. Inter wil 60 miljoen zonder bonussen
Zenit heeft geen contact met me opgenomen
De Fans van Pilsen hingen rond in het autotheater: keken naar de gastwedstrijd, vierden de herstart en de overwinning
Spelers en coaches van de club uit Californië bellen de fans elke dag: gefeliciteerd, advies en gewoon kletsen. Heel oprecht