Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Amerikaanse vrouw krijgt 15 maanden cel voor mishandeling stewardess

Een Californische vrouw is veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf wegens mishandeling, meldt persbureau AP. Tijdens een vlucht van Southwest Airlines had zij een stewardess in het gezicht geslagen en haar tanden gebroken.

De rechter in San Diego veroordeelde de 29-jarige Vyvianna Quinonez donderdag ook tot betaling van een schadevergoeding van bijna 26.000 dollar (ruim 24.000 euro) aan het slachtoffer.

Daarnaast legde hij Quinonez een boete van 7.500 dollar (bijna 7.000 euuro) op voor de mishandeling tijdens de vlucht van Southwest Airlines tussen Sacramento en San Diego in mei 2021.

Tijdens de laatste afdaling van de vlucht had de stewardess Quinonez gevraagd om haar veiligheidsgordel vast te maken, haar tafeltje op te klappen en haar mond-/neuskapje goed op te zetten.

Quinonez begon de stewardess te filmen met haar mobiele telefoon, duwde haar, stond vervolgens op en sloeg de vrouw in het gezicht en trok haar aan haar haren tot andere passagiers tussenbeide kwamen.

De vrouw uit Sacramento mag na haar vrijlating drie jaar lang niet vliegen en moet therapie volgen of deelnemen aan lessen om haar woede te leren beheersen.