Netherlands

Amerikaans stel overlijdt één minuut na elkaar aan gevolgen corona

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Meer dan 47 jaar waren ze samen, Patricia en Leslie McWaters. Maar vorige week overleed het Amerikaanse stel in dezelfde minuut aan de gevolgen van het coronavirus. "Het is mooi, maar ook tragisch. Een beetje als Romeo en Julia", vertelt hun dochter.

Het stel uit Michigan overleed vorige week aan de gevolgen van het coronavirus. "Ze deden werkelijk alles samen", vertelt één van hun twee dochters, Joana Sisk. "In die zin is het dus niet zo verbazingwekkend dat ze ook samen zijn gestorven."

'Moeder eerst'

Omdat de twee op precies hetzelfde moment overleden, wist zorgpersoneel niet wie eerst was. Daarom werd het moment van sterven in dezelfde minuut geregistreerd: om 16.23 uur 's middags (lokale tijd). "Iedereen die hen kent weet wel beter", vertelt Sisk. "Moeder was eerst. Zij was de baas."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Voor ons was het gewoon Frank, voor anderen een icoon in de ijshockeywereld'

In de Verenigde Staten zijn meer dan 270.000 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Omdat het aantal ziekenhuisopnamen op blijft lopen, vrezen infectiedeskundigen dat het dodental snel verder zal stijgen.

Verpleegkundige

Ook Patricia en Leslie werden opgenomen in het ziekenhuis, waar ze een week hebben gelegen totdat ze overleden. Leslie werkte tijdens haar leven als verpleegkundige. "Ook vanuit de hemel zal mijn moeder levens blijven redden", denkt Sisk. "Dat betekent zoveel voor mij."

Bekijk ook: Zo werken de kansrijke coronavaccins

Na het uitbreken van de coronapandemie startten verschillende bedrijven met het ontwikkelen van een vaccin. We zijn nu bijna een jaar verder, Europa heeft miljoenen doses aangekocht van zes verschillende vaccins. Maar hoe werken die eigenlijk?

Football news:

Conte op 2-1 Met Milaan: voor het winnende doelpunt was het resultaat oneerlijk. Hun doelman is de beste speler van de wedstrijd. Trainer Antonio Conte sprak over de overwinning op AC Milan in de 1/4 finale van de Italiaanse beker (2:1). Dit is de tweede keer op rij dat we de halve finale hebben bereikt, de jongens verdienen respect voor de juiste houding van begin tot eind. Het was een moeilijke wedstrijd, Milan is een sterk team dat leidt in de Serie A, dus we moeten blij zijn dat we ze neergeslagen in de kwartfinales. We hadden de kans om het spel om te draaien in gelijke groepen. Ik denk dat Voor het winnende doel, het resultaat oneerlijk was. We hadden het initiatief, hun doelman was de beste speler van de wedstrijd. We moeten opnieuw over de trend denken als we veel creëren, maar de momenten niet beseffen. We moeten doelgericht zijn, we kunnen zo niet doorgaan, anders winnen we geen wedstrijden die we verdienen om te winnen. Zlatan en Lukaku vechten? Dit is een derby, geen wandeling in het park. Het is onvermijdelijk dat beide teams deze spanning voelden, dus we willen de overwinning opdragen aan de fans, vooral degenen die voor ons kwamen juichen in de teambus. We willen deze vreugde met hen delen
Arsenal deed alles goed, maar ze verloren. Wins geven vertrouwen
Wij hebben bewezen dat wij sterker zijn dan Milaan, Milaan is een sterk team, maar wij hebben bewezen dat wij op hun niveau staan. We hebben zelfs bewezen dat we sterker zijn. We hopen in dezelfde geest verder te gaan. Ruzie tussen Ibrahimovic en Lukaku? Het gebeurt op het veld. Zodra iedereen naar de kleedkamer gaat, verandert alles. We vechten voor de Scudetto. Ze zijn sterk, maar we willen iedereen verslaan zei Marella tegen RAI Sport
Ga je voodoo shit doen, jij kleine kontje. Ibrahimovic-Lukaku tijdens de bekerwedstrijd
De UEFA is niet van plan de Euro in twaalf steden op te geven. Andere opties zijn ongewenst
= = Interlandcarrière = = Eriksen scoorde voor het eerst in bijna zes maanden voor Inter in de wedstrijd tegen Milaan in de 97e minuut van een vrije trap.Inter - middenvelder Christian Eriksen scoorde het winnende doelpunt in de wedstrijd van de 1/4 finale van de Italiaanse beker met Milaan. Dit is het eerste doelpunt van de 28-jarige voor de Nerazzurri sinds 5 augustus 2020, toen Eriksen scoorde tegen Getafe in de Europa League (2-0). De statistieken van voetbalspelers zijn hier te vinden
De Premier League heeft zijn aanpak veranderd om offside te bepalen na Man City ' s Aston Villa goal. Nu in deze situatie zal worden vastgesteld uit het spel