Netherlands

Alternate koopt bouwgrond naast hoofdkantoor

-

Online retailer en fulfilment partner Alternate heeft 7.000m² aan extra bouwgrond gekocht op Tholen. Het gaat om een kavel dat rechtstreeks is gelegen naast het huidige hoofdkantoor aan de Marconiweg 1 op industrieterrein Welgelegen.

Het bedrijf wil de extra grond gebruiken om in de toekomst het huidige distributiecentrum uit te breiden en om parkeerplaatsen aan te leggen om zo verdere groei te kunnen faciliteren.

Naast de aankoop van de extra bouwgrond is Alternate ook op zoek naar extra personeel. De groei van het bedrijf gaat hard en daarom is men voor uiteenlopende vakgebieden op zoek naar nieuwe collega’s.

Football news:

Van Dijk opereerde met succes na een knie ligament blessure opgelopen in de wedstrijd tegen Everton
Eriksen over waarom hij niet genoeg speelt voor Inter: Vraag Conte
Allison over de verwonding van Van Dijk: het was een optionele actie van Pickford, 100%
Voor publieke masturbatie werd de middenvelder anjera El-Melali veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf op proeftijd
We blijven het beste team in de geschiedenis verzamelen. Nu de rechtse verdedigers van de
Ryan Giggs: het kan 15-20 jaar duren voordat de Manchester United titel
Galaxy ontsloeg hoofdcoach Skelotto Guillermo Barros Skelotto vertrekt als hoofdcoach van de Los Angeles galaxy. De club kondigde het ontslag van de specialist aan. Dominic Kinnear is benoemd tot waarnemend hoofdcoach. Gezien de resultaten hebben wij besloten de andere kant op te gaan. Galaxy is een club met een kampioensmentaliteit. Als club hebben we een collectieve verantwoordelijkheid en iedereen zou de schuld voor de huidige situatie van de club moeten delen. Ik neem de verantwoordelijkheid voor de slechte resultaten en geloof dat we de juiste weg kunnen vinden voor dit team en onze clubzei Galaxy CEO Dennis te Klose. Sinds 2019 werkt Skelotto voor de Los Angeles-Club