Netherlands

Alisa Megastar in Steenrijk, straatarm maakt de tongen los

Wat Gebeurt Er Met Jou Als Je Sjans Hebt Op Een Terras Met Een Voorbijganger Op De Fiets 2021 03 04t121711.912

Gisteravond keken ruim 600.000 mensen naar een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm. Dit keer ruilden Alisa Megastar en haar vriend met Monique en haar kinderen Tristan en Boann.

Uitzending

In de uitzending was te zien hoe Alisa, influencer en bekend van haar deelname aan Ex on the Beach, en haar vriend Mehrshad een luxe leven leiden. Het koppel ruilde een week lang van leven met de alleenstaande moeder Monique en haar kinderen Tristan en Boann.

Ruil

De ruil betekende dat het rijke koppel het ineens moest doen met een weekbudget van 85 euro per week. Ook had Alisa geen föhn tot haar beschikking en geen geld om schaaldieren te eten. Het viel haar erg zwaar. “Dit is geen huis om mooie foto’s te maken”, liet Alisa weten over het huis van het arme gezin. “Het was voor mij heel moeilijk om het allergoedkoopste te kopen. Dat is geen fijn gevoel, echt niet.”

Twitter

Op Twitter raakten kijkers niet uitgepraat over de aflevering en het was vooral Alisa die de aandacht trok. Bij veel kijkers viel haar houding niet in goede aarde. “Deze aflevering is wel de reden waarom mensen zo’n hekel hebben aan rijke mensen”, aldus een Twitteraar.

Bron: Twitter, RTL Boulevard, Televizier
Foto: SBS

Gerelateerde artikelen

Football news:

Namens Juve en de ECA kan ik het idee van een Super League afwijzen. Hoe snel Gianni Agnelli veranderde zijn schoenen
Tottenham heeft Mourinho ontslagen. Nee, De Super League heeft er niets mee te maken
Minstens 2 clubs uit Frankrijk zullen elk jaar in de Super League spelen
Mesut Ozil: kinderen dromen van het winnen van de World Cup of de Champions League, niet een of andere Super League. Het plezier van grote wedstrijden is dat ze gebeuren een of twee keer per jaar
Disneyficatie van voetbal. Waar komt de Super League vandaan?
Carragher op Super League: Ik ben het zat dat Liverpool ' s reputatie zo beschadigd is. En het schandelijke kapitalisme van Manchester United verbaast me niet.Jamie Carragher, voormalig verdediger van Liverpool, heeft zich kritisch uitgelaten over de oprichting van de Europese Super League
De Bruyne zal de wedstrijd tegen Aston Villa missen. De ernst van de blessure is nog niet vastgesteld