Netherlands

Albers stapt uit raad van commissarissen PSV

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Jan Albers maakt niet langer deel uit van de raad van commissarissen van PSV, waar hij president-commissaris was. Medecommissaris Robert van der Wallen neemt de rol van Albers, die in 2012 toetrad tot het toezichthoudend orgaan, over.

"De lijn die Jan Albers hanteerde is ook de mijne; op de achtergrond blijven en van een gepaste afstand controleren, motiveren en inspireren. De koers van de club is vastgelegd in de Visie 2030. Die strategie is van ons allemaal en vormt de leidraad voor de komende jaren. Dat zal ook met mij als president-commissaris zo blijven", aldus Van der Wallen.

De raad van commissarissen van PSV bestaat nu uit vier leden; Van der Wallen, Ton van Veen, Ingrid Wolf en Hans van Breukelen. Het viertal gaat samen in alle rust op zoek naar een vijfde lid, aldus de Eindhovense club.

Football news:

Alex telles heeft het coronavirus opgelopen
Manchester City heeft het plafond van Guardiola bereikt. Hij is nog steeds de baas dankzij zijn prestaties bij Barca
CSKA is gastheer van Dinamo Zagreb. Hoe zal de wedstrijd eindigen? CSKA is de enige Russische club die punten kan scoren in de tweede ronde van Europese competities. Weet je wie er wint?
Jose Mourinho: Ik wil graag bale ' s reputatie hebben. Hij heeft 4 Champions League, Ik heb slechts 2
Bruno heeft vanaf December 2018 meer assists in Manchester United salsera. Fernandes maakte zijn debuut in februari 2020
Messi is de Harry Potter van voetbal. Als hij klaar is, zal ik de Italiaanse ex-aanvaller Christian Vieri uit zijn bewondering voor de prestaties van Barcelona forward Lionel Messi na de League wedstrijd
Barcelona Versus Juventus: we zijn blij dat u in staat was om te zien 🐐 op uw veld