Netherlands

Ajax ziet smaakmaker Kudus geblesseerd afhaken

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Ajax heeft al vroeg in het duel met Liverpool een teleurstelling moeten incasseren. Mohammed Kudus moest zich al na 8 minuten laten vervangen met vermoedelijk een knieblessure.

Kudus kwam afgelopen zomer over van het Deense FC Nordsjælland. Hij was zondag nog een van de smaakmakers van de Amsterdamse club in het thuisduel met sc Heerenveen. Medisch onderzoek moet uitwijzen wat Kudus mankeert. Ajax gaat zaterdag op bezoek bij VVV-Venlo. Dinsdag staat een uitwedstrijd tegen Atalanta uit Bergamo in de Champions League op het programma.

Antony, een andere aanwinst van Ajax, ontbreekt tegen Liverpool omdat hij onvoldoende fit is. Kudus werd vervangen door Quincy Promes.

Football news:

Guardiola bereikte de Champions League voor de 12e keer. Dit is een record onder coaches
Joseph Blatter: God noemde Maradona home
De straten van Napels en Buenos Aires zijn erg triest. Deze dag is een tragedie voor miljoenen. Diego Maradona woonde slechts zeven jaar in Napels, maar het is geen feit dat zelfs in Argentinië hij zo geliefd is als in het zuiden van Italië. Wij gebruiken vaak de woorden legendeidoolsuperster. Maar als er tenminste één persoon in het voetbal is die hen echt waardig is, dan is het natuurlijk Maradona. Vraag het iedereen in Napels. Vandaag is deze stad het centrum van verdriet. Foto ' s van Maradona, Kaarsen en mensen in tranen verschenen in de straten van de stad
Manchester City bereikte de 1/8 finale van de Champions League
De wereld neemt afscheid van Maradona. Zelfs de Engelsen vergaten de Hand van God en erkenden de grootheid van de legende
Mourinho kocht Regilon Hamon voor 500 pond. Hij beloofde dit als de verdediger niet verslaan Mahrez
River bracht hulde aan Maradona. Diego speelde voor de Superclasico rivalen