Netherlands

Agenten lossen waarschuwingsschoten in park Rotterdam

In Rotterdam is vannacht in meerdere straten geschoten. Op de Rose-Spoorstraat bij station Rotterdam Zuid werd rond 01.50 uur een auto beschoten. Daarbij bleef de inzittende ongedeerd. De politie hield twee verdachten aan. Het is niet duidelijk waarom de auto onder vuur werd genomen.

Een half uurtje later werd in de buurt, op de Vuurplaat op een woning geschoten. Volgens getuigen gaat het om een huis van een ouder echtpaar en gingen er drie kogels door een ruit. Ook lagen er meerdere kogelhulzen op straat. Over het motief van dat incident is nog niets duidelijk.

Verdacht groepje mensen

Aan de andere kant van Rotterdam, in het Roel Langerakpark, werden door de politie waarschuwingsschoten gelost vanwege een "verdacht groepje mensen". Daarbij raakte niemand gewond en is ook niemand opgepakt.

De politie kwam af op een melding dat er in het park was geschoten. Daar bleek geen sprake van te zijn. Volgens de politie was in het park wel druk en zijn mensen gecontroleerd en weggestuurd.

Een groepje mensen wilde volgens de politie niet weg en gedroeg zich dusdanig verdacht, dat agenten zich volgens de politie genoodzaakt voelden de waarschuwingsschoten te lossen. Het is niet duidelijk om wat voor verdacht gedrag het ging.

Football news:

Jorginho: ik was bezorgd over het gesprek dat ik niet bij Chelsea zou zijn geweest zonder Sarri
Dybala en Morata hebben spierblessures. Ze zullen niet spelen met Chelsea en Torino
Neville bekritiseerde de spelers voor verontschuldigingen in sociale netwerken in de stijl van Bruno: hun PR mensen creëren nep persoonlijkheden
Watzke over Sancho bij Manchester United: het doet me pijn dat hij niet zo vaak wordt gebruikt
De UEFA heeft afstand gedaan van de zaak tegen de oprichters van de Super League-Barca, Real Madrid en Juventus
Agnelli over de Super League: de waarden ervan zullen de stabiliteit van de voetbalindustrie garanderen.Juventus President Andrea Agnelli sprak over het belang van de Europese Super League voor het voetbal en publiceerde een open brief aan de aandeelhouders van de club. Dit is niet het spreekgestoelte van waaruit je opnieuw moet praten over de redenen voor de oprichting van de Super League, maar dit is een geschikte gelegenheid om u te informeren dat het nieuwe toernooi, waarvan de taak is om het beste spektakel in de geschiedenis van het voetbal aan de wereld te presenteren, is gebaseerd op drie basiswaarden. Hun doel is om de stabiliteit van de voetbalindustrie te waarborgen. De eerste is een algemene structuur voor het beheersen van de kosten en het bevorderen van een evenwichtige concurrentie in verschillende competities, in tegenstelling tot de regelingen die onder andere door de machthebbers worden voorgesteld. In de tweede plaats moet men zich sterk maken voor de beginselen van solidariteit en wederkerigheid. De derde is de concentratie op de prestaties van clubs in Europese competities en hun bijdrage aan de ontwikkeling van jongeren als het belangrijkste element van het concept van sport meritocratie (dit kan niet uitsluitend worden bereikt door wedstrijden binnen landen vanwege de geopolitieke en commerciële belangen van de partijen, die moeten worden gescheiden van de essentie van sport). Kortom, we kunnen dit karakteriseren als een nieuw meritocratisch paradigma en een terugkeer naar de basis - naar kostenbeheersing en transparantie van processen. Er zullen drie categorieën centraal staan in het project: fans die de vraag naar het product dicteren, spelers die de sterren van de show zijn, en investeerders die alle risico ' s op zich nemen die verbonden zijn aan het zakendoen in de voetbalindustrie
Moriba speelde nog niet voor Leipzig na zijn transfer uit Barca. Coach Marsh rekent niet op hem. Middenvelder Elisha Moriba heeft problemen in Leipzig na een transfer uit Barcelona