Netherlands

Agenten beuken verkeerde deur in voor reanimatie, oudere vrouw schrikt zich het leplazarus

Gerelateerd

Een groep jongeren heeft zich woensdagavond tegen de politie gekeerd in...

Bij een arrestatie in Almere is zondagavond laat een agent aangevallen door...

Dat ook de politie soms best een beetje hulp kan gebruiken werd dinsdag maar...

Agenten in het Brabantse Oirschot snelden donderdagnacht naar een woning waarin iemand gereanimeerd moest worden. De melding betrof echter het verkeerde huisnummer, waardoor de agenten een oudere vrouw de schrik van haar leven bezorgden.

De agenten hadden behoorlijke haast, want ze waren op weg om iemands leven te redden. “Toen we aankwamen, samen met burgerhulpverleners, en naar het betreffende huisnummer gingen, kregen we geen gehoor”, leggen ze uit in een Facebookbericht.

Rot geschrokken

Omdat er achter de deur mogelijk iemand lag die acuut hulp nodig had, besloten de agenten zichzelf toegang te verschaffen tot de woning. “We pakten de ram en ramden de voordeur open.”

Wat wat bleek? De agenten hadden de verkeerde deur te pakken. De vrouw op leeftijd die in het huis woont, was logischerwijs behoorlijk geschrokken. Maar de agenten moesten gelijk weer door, want ergens had iemand anders een reanimatie nodig.

Lees ook: Politieagent deelt heftige ervaring: kind overlijdt ondanks reanimatie na auto-ongeluk

Agenten keerden toch nog terug

Die persoon troffen ze uiteindelijk aan, maar die was gelukkig bij kennis. De agenten besloten daarna toch nog maar even terug te gaan naar de oudere vrouw, die nu zonder voordeur zat.

“Wij hebben bij haar een kopje koffie gedronken, een praatje gemaakt en ervoor gezorgd dat haar deur weer netjes gemaakt wordt”, aldus de agenten.

Foto ter illustratie: Pixabay

Football news:

Van Dijk-beste centrale verdediger van 2020, Trent-right, Robertson-left (ESPN)
Massimiliano Allegri: Ronaldo is een topspeler in termen van mentaliteit. Hij heeft elk jaar een nieuw doel.Voormalig Juventus hoofdcoach Massimiliano Allegri deelde zijn mening over striker Cristiano Ronaldo. Ik had veel sterke spelers, sterk qua mentaliteit. Bijvoorbeeld verdedigers Chiellini en Nesta, middenvelders Gattuso en Seedorf en forwards Ibrahimovic en Ronaldo. Ronaldo is qua mentaliteit een topspeler. In dit opzicht is het anders dan de andere. Hij won vijf gouden ballen, vijf overwinningen in de Champions League, één won de Euro Met Portugal. Het is moeilijk, en hij draagt altijd bij. Elk jaar heeft hij een nieuw doel zei Allegri
Borussia Dortmund presenteerde een collectie met Spongebob als onderdeel van een deal met Nickelodeon
Woodward zei dat het team veel werk te doen heeft om trofeeën te winnen. Wij begrijpen dat er nog veel werk aan de winkel is om de stabiliteit te bereiken die nodig is om trofeeën te winnen. In April heb ik gezegd dat we ons blijven inzetten voor versterking van het team, maar we zijn gedisciplineerd in de uitgaven tijdens de pandemie. Ik denk dat wij dit hebben bereikt dankzij de versterkingen die wij in de zomer hebben gemaakt. Onze totale netto-uitgaven sinds de zomer van 2019 zijn meer dan 200 miljoen euro - meer dan enige andere grote Europese club in deze periode. Wij zullen Ole blijven steunen met een geplande langetermijnaanpak voor werving die gericht is op de Zomertransportramen, aldus Woodward
Neuer-best goalie in 2020, Alisson-2nd, Oblak-3rd (ESPN)
Liverpool is geïnteresseerd in de 21-jarige Leipzig verdediger Konate.Liverpool is vastbesloten om zijn defensieve lijn te versterken. Volgens Bild-journalist Christian Falk zijn Merseysiders geïnteresseerd in de verdediger van RB Leipzig Ibrahima Kenate. De Rods hebben ook een belang in DAIO Upamecano, die door Leipzig wordt gewaardeerd op 40 miljoen euro. De 21-jarige Konate, wiens contract afloopt in 2023, heeft vier wedstrijden gespeeld in de Bundesliga. De statistieken van de Fransman zijn er
Ik wacht op Golovin. Maar misschien is het beter om nog een week of twee te wachten Monaco manager Niko Kovac heeft gesproken over de terugkeer van middenvelder Alexander Golovin na een blessure. Wanneer denk je dat Alexander Golovin terug zal keren naar het veld? Alexander is op de goede weg. Ik sprak onlangs met de medische staf en ze adviseerden me hem niet terug te jagen omdat de verwonding ernstiger was dan aanvankelijk dacht. Hoe dan ook, ik wacht op hem omdat hij een geweldige speler is. Maar we hebben tot nu toe goede resultaten, dus het is misschien beter om nog een week of twee te wachten om het risico te vermijden zei de coach