Netherlands

ADO-spelers krijgen heldenonthaal na overwinning op PEC Zwolle

DEN HAAG - De spelers van ADO Den Haag zijn zondagavond warm onthaald toen ze bij het eigen stadion arriveerden. Ze werden op een feestelijke manier opgewacht en toegezongen door honderden supporters met fakkels en rookbommen.

Samen met de spelersbus liepen de supporters de laatste honderd meter naar het stadion. Onder luid gejuich werd onder andere de matchwinnaar van vorige week toegezongen: Nasser El Khayati.

Bekijk de beelden hieronder:

In eerste instantie leek het er nog even op de supporters de spelers helemaal niet zouden zien, omdat het hek achter de bus werd gesloten. Via de parkeerplaats trokken supporters een sprint om alsnog bij de hoofdingang uit te komen.

ADO mag blijven hopen op handhaving

Eenmaal daar waren alleen Kees de Boer en Shaquille Pinas nog buiten met wie samen werd gezongen. Van achter de ramen keek de rest van de selectie even later toe hoe de supporters feest vierden.

De ploeg van trainer Ruud Brood won zondagmiddag met 0-1 van PEC Zwolle, door een doelpunt van Bobby Adekanye. Na de zege blijft ADO hoop houden om in de eredivisie te blijven.

LEES OOK:

Football news:

De Spaanse fan gaat al sinds 1979 naar de wedstrijden van het nationale team. Hij kwam naar de Euro met de beroemde drum (hij zou het hebben verloren tijdens de lockdown)
Ronaldo verwijderde de gesponsorde Coca-Cola op een persconferentie. Cristiano is sterk tegen suiker-maakt er zelfs geen reclame voor
Zweden voorwaarts Isak: ik zou graag wat meer bezit hebben. Maar we zijn blij met het punt
Luis Enrique: Spanje probeerde kansen te creëren, maar het veld was niet de beste. Spelers klaagden
Laporte op Morata ' s blunder: hij zal de mond van iedereen te sluiten door het scoren van drie doelpunten in de volgende wedstrijd
Messi scoorde uit Chili ' s vrije trap. Hij werd de recordhouder van Argentinië voor doelpunten in officiële wedstrijden
Spanje scoorde 2 schoten op doel in de 2e helft tegen Zweden-beide na 89 minuten