Netherlands

ABN: December wordt drukste maand ooit voor webwinkels en pakketbezorgers

-

De coronacrisis zal in december tot recorddrukte leiden bij webwinkels en pakketbezorgers. Zo is de verwachting dat consumenten vanaf half november tot eind dit jaar 75 procent meer online besteden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit transactiedata van ABN AMRO.

De periode rond Black Friday, Sinterklaas en Kerst valt nu óók samen met de gedeeltelijke lockdown. Het gevolg is dat dit de drukste periode ooit wordt voor webwinkels en pakketbezorgers, denkt ABN. De online bestedingen kwamen al in oktober in de buurt van de piek rond Sinterklaas in 2019.

De maximale capaciteit is volgens ABN AMRO bij een aantal logistieke bedrijven al half november bereikt. Wel kunnen meer pakketjes worden verwerkt door het aantal bestellingen te voorspellen, door data te delen en deze met behulp van algoritmes te analyseren.

In de VS heeft Thanksgiving inmiddels al voor een record online omzet gezorgd. Adobe voorspelde gisteren op basis van verkoopcijfers van 80 van de honderd grootste retailers een omzet van 6 miljard dollar. Vorig jaar was dat 4,2 miljard.

E-commerceplatform Shopify constateert dat de gemiddelde winkelwagenprijs wereldwijd 84,50 dollar was, en in de VS specifiek 88,30 dollar.

Adobe denkt dat de totale uitgaven wereldwijd dit jaar uitkomen op ruim 198 miljard dollar.

Football news:

Udinese teken Fernando Llorente, Cutrone en verkopen Lasagne naar Verona voor 10 miljoen euro
Monaco heeft Onyekuru opnieuw uitgeleend aan Galatasaray.Galatasaray heeft de lening van Monaco winger Henry Onyekuru aangekondigd tot het einde van het seizoen. Volgens Transfermarkt kostte de deal de Turkse club 650 duizend euro. Het is de tweede keer dat de 23-jarige Nigeriaan aan Monaco wordt uitgeleend, eerder in de tweede helft van het seizoen 2019/20. In 4 wedstrijden van het huidige seizoen heeft Onyekuru een assist gemaakt. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Karavaev op de Eredivisie: de fans zijn gewend aan goals. Ook al verloor het team 2:3, Ze zijn blij dat Zenit verdediger Vyacheslav Karavaev, die eerder voor Vitesse speelde, sprak over de Nederlandse fans. De Nederlandse media vonden Vitesse onder Slutsky bijna het meest defensieve team. Ja? We hebben goed gescoord. Een ander ding is dat Leonid Viktorovich probeerde om een spel te bouwen in de verdediging, zodat minder, Dit is normaal. Daar zijn de fans gewend aan doelpunten, en zelfs als het team plotseling verloor, maar de score is 2:3, zijn ze blij omdat ze de doelpunten zagen scoren. Zelfs ik kon het niet begrijpen! Na 3:3 met PSV, was iedereen blij, lovend over ons
Mourinho over het ontslag van Lampard: voetbal is wreed, vooral de moderne
Dzeko ontkende West Ham. Striker wil Roma verlaten in de winter
Milan wil in de zomer Porto-middenvelder Otavio gratis tekenen. Milaan wil Porto-middenvelder Otavio tekenen, die aan het eind van het seizoen een gratis agent kan worden. De Rossoneri zijn in gesprek met de agent van de 25-jarige Braziliaan
Manchester United mag Lingard lenen aan West Ham