Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

56 keer naar Avatar: dit had je ook met die tijd kunnen doen

Wat zou jij doen met 182 uur? Rick Pratjé uit Tilburg gebruikte die tijd om 56 keer de drie uur durende film Avatar: The Way of Water te zien. Daarmee zat hij in totaal maar liefst 7,6 dagen (!) in de bioscoopstoel. In die 10.920 kostbare minuten zou je ook héél veel andere dingen kunnen doen. We zetten negen alternatieven voor je op een rij.

2958 keer losgaan op Ons Moeder Zeej Nog

Is er een betere manier om je tijd te besteden dan te luisteren naar deze carnavalskraker? Vast wel. Maar zo kom je wel alvast in de stemming voor volgende maand. De 3:42 minuten durende hit Ons Moeder Zeej Nog van Jan Biggel kun je maar liefst 2958 keer luisteren in de tijd dat Rick 56 keer naar de bioscoop is geweest.

Naar de maan reizen

Even lekker op vakantie, maar dan net iets anders dan normaal. Met ruim zeven volledige dagen de tijd kun je een prachtige reis naar de maan maken, inclusief twee overnachtingen op Cape Canaveral. Hoe je daarna terugkomt, moet je zelf uitzoeken.

4,5 keer je rijbewijs halen

Hier heb je wellicht net iets meer aan, maar leuk is misschien anders. In 7,6 dagen tijd kun je 4,5 keer je rijbewijs halen met een tiendaagse spoedcursus van vier uur per dag. Protip: als je in de auto naar Ons Moeder Zeej Nog luistert, sla je twee vliegen in één klap!

Een modaal salaris verdienen

In de tijd dat Rick in de bioscoop zat, kun je ook een aardig zakcentje verdienen. Zijn 182 uur in de bioscoop zijn namelijk goed voor vier fulltime werkweken van 40 uur. In 2023 is een modaal salaris 40.000 euro per jaar, wat maakt dat je in één maand 3800 euro bruto kunt verdienen. Of je er net zoveel plezier aan beleeft als het zien van Avatar, daar zijn de meningen nog over verdeeld...

2 keer alle afleveringen van Friends kijken

Wellicht wat confronterend, want velen zullen dit ongetwijfeld al hebben gedaan. In 182 uur kun je twee keer alle 236 afleveringen van Friends kijken. Tijd om te discussiëren of Ross en Rachel on a break waren, hebben we hier niet meegerekend.

14 keer naar Buenos Aires vliegen

In 182 uur tijd had je al 14 keer met een cocktail op het terras in Buenos Aires kunnen zitten. Een directe vlucht naar de hoofdstad van Argentinië duurt 13:50 uur. Kun je ondertussen weer mooi naar Jan Biggel luisteren.

24 keer een cursus solliciteren volgen

Solliciteren kun je leren. Heb je aan één cursus niet genoeg? Dan hebben we goed nieuws voor je. In 182 uur kun je 24 keer een 7,5 uur durende cursus solliciteren volgen. Als het daarna nog niet lukt om een baan te vinden, moet je het misschien over een andere boeg gooien.

De hele Top 2000 luisteren

Geen zin om non-stop naar Jan Biggels carnavalshit te luisteren? Dan kun je ook naar de volledige Top 2000 luisteren (inclusief nieuwsbulletins en alle reclame). Van Drivers License tot aan Bohemian Rhapsody: in de tijd dat Rick in de bioscoop zat, luister jij de hele lijst af.

Roadtrip naar Johannesburg

Je kunt een mooi eindje komen in 10.920 minuten. Als je non-stop met zo'n 80 kilometer per uur rijdt, bereik je na 12800 kilometers de Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg. En dan kun je ook nog op je gemak 22 keer een uurtje koffie drinken om de benen te strekken.

LEES OOK: Man gaat ruim vijftig keer naar nieuwe Avatar-film: 'Ben nog niet klaar'