Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

4 nieuwe tips over moord Rosaria in Vlissingen

De politie heeft tot dusver vier nieuwe tips gekregen over de zaak-Roshentlie Rosaria (23), die afgelopen week in het televisieprogramma Opsporing Verzocht is besproken.

De 23-jarige Rosaria ('Pempi' voor vrienden) werd op 17 september vorig jaar doodgeschoten in een brandgang bij de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) houdt zich al maanden bezig met het misdrijf, maar dat heeft tot nu toe niet geleid tot aanhoudingen.

Van de vier nieuwe tips omschrijft de politie er twee als 'meedenktips'. "De andere twee bevatten serieuze informatie en worden uitgerechercheerd", zegt politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk.

In de uitzending van Opsporing Verzocht reconstrueerde de politie dinsdag de laatste uren van Rosaria. Hij was onder meer te zien op camerabeelden van een Vlissingse grillroom, die hij op de avond voor zijn dood bezocht. Rosaria woonde met zijn vriendin en dochtertje in Barendrecht en was regelmatig te vinden in Vlissingen, waar hij is opgegroeid.

De politie wil graag meer informatie over de toedracht van Rosaria's dood. Belangrijkste vragen zijn: 'Wie zou daarbij betrokken kunnen zijn geweest en wat was de aanleiding? Wie heeft mogelijk iets gezien van wat zich tussen 03.30 en 4.00 uur die ochtend van 17 september 2021 afspeelde in en om de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen?'

Voor wie de gouden tip heeft, ligt 15.000 euro klaar.