Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: treinverkeer gestremd • mogelijk explosief op bouwplaats

In dit liveblog houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Profielfoto van Redactie

Liveblog

13.34

Geen treinen tussen Boxtel en Eindhoven

Er rijden dinsdagmiddag geen treinen tussen Boxtel en Eindhoven. Dat komt door een aanrijding. Volgens de NS duren de problemen tot ongeveer half vijf.

11.03

Mogelijk explosief gevonden op bouwplaats

Op een bouwplaats in Breda is dinsdagochtend de EOD aanwezig om een mogelijk explosief te onderzoeken. Wat er precies is gevonden, is nog onduidelijk.

Foto: Tom van der Put/SQ Vision
Foto: Tom van der Put/SQ Vision

10.53

Vrachtwagenchauffeur helpt Rijkswaterstaat met ruimen

Een vriendelijke vrachtwagenchauffeur heeft dinsdagochtend een handje meegeholpen me het vrijmaken van de A58. Daar lag hout op de weg. De inspecteur van Rijkwaterstaat kreeg het met de hand niet van de rijbaan.

Maar vlak achter de wagen van Rijkswaterstaat stond een vrachtwagenchauffeur die toevallig een kraan op zijn wagen had én een lege bak. Die wilde wel even helpen met het weghalen van het hout. Daardoor was de weg snel weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...

10.21

Vat met vloeistof gedumpt in Bergeijk

Een groot van van 1000 liter gevuld met een onbekende vloeistof is dinsdagochtend gevonden op de Paaldreef in Bergeijk.

Omdat niet duidelijk was wat voor vloeistof er in het vat zat, was er een adviseur Gevaarlijke Stoffen van de brandweer opgeroepen. Na een meting kon die vaststellen dat het niet om drugsafval gaat. De gemeente gaat het vat ophalen.

Wachten op privacy instellingen...

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision

08.48

Vertraging bij Cuijk na botsing met vier auto's

Door een ongeluk op de A73 heeft verkeer bij Cuijk last van vertraging. Daar waren vier auto's bij betrokken. Er moeten bergingswerkzaamheden worden uitgevoerd. De weg is daarom tijdelijk afgesloten en verkeer wordt over de vluchtstrook geleid.

06.30

Vermiste man (90) uit Tilburg is terecht

De 90-jarige man die sinds maandagmiddag werd vermist in Tilburg, is weer terecht. De man, die een donkerblauwe scootmobiel reed, was voor het laatst gezien bij Oud-Noord en het Goirke. Vanwege zijn vermissing werd een Burgernetbericht verstuurd. Zijn kleindochter liet dinsdagochtend via Facebook weten dat haar opa weer veilig thuis was.

20.02

Twee auto’s botsen in Veldhoven

Twee auto's zijn maandagavond kort voor acht uur op elkaar gebotst in Veldhoven. De aanrijding was in de Kapelstraat-Noord. Een van de auto’s kwam uit een uitrit. De andere auto kon een botsing niet voorkomen. Een van de bestuurders werd na de aanrijding door ambulancepersoneel onderzocht maar een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Beide voertuigen zijn afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Een van de beschadigde auto's (foto: Dave Hendriks/SQ Vision)
Een van de beschadigde auto's (foto: Dave Hendriks/SQ Vision)