Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: botsing nadat wiel breekt van auto • ongeluk op A17

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

08.58

Ongeluk op A17

Het verkeer moet rekening houden met problemen op de A17 van Roosendaal richting Dordrecht. Daar gebeurde rond kwart voor negen vanochtend een ongeluk bij Stampersgat. Details ontbreken vooralsnog.

01.48

Botsing nadat wiel breekt van auto

Twee auto's zijn gisteravond zwaar beschadigd geraakt bij een botsing op de A59 van Den Bosch richting Waalwijk. Een automobilist raakte rond twaalf uur de macht over het stuur kwijt nadat een wiel van zijn auto afbrak. Daarop raakte hij de andere auto. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen, maar de verwondingen van de betrokkenen vielen mee. Niemand hoefde naar een ziekenhuis gebracht te worden. De weg werd wel enige tijd afgesloten.

Wachten op privacy instellingen...

Het ongeluk op de A59 ontstond nadat een wiel afbrak van een auto (foto: Bart Meesters).
Het ongeluk op de A59 ontstond nadat een wiel afbrak van een auto (foto: Bart Meesters).

01.35

Brand in Breda

Aan de Houtmarkt in Breda woedde gisteravond brand aan de achterkant van een huis. Het vuur werd rond halftwaalf ontdekt. Rond een uur was het vuur onder controle. Er raakte niemand gewond bij de brand.

Wachten op privacy instellingen...

01.14

Vrachtwagen langs A58

Een vrachtwagenchauffeur die zijn vrachtwagen had geparkeerd op de vluchtstrook van de toerit naar de A58 bij Gilze is daar afgelopen nacht weggestuurd door een weginspecteur van Rijkswaterstaat. Daar parkeren is namelijk verboden.

Wachten op privacy instellingen...

01.10

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

Drie vrachtwagenchauffeurs zijn afgelopen nacht weggestuurd van de toerit naar verzorgingsplaats Streepland langs de A16 bij Zevenbergschen Hoek. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag dat ze daar hun vrachtwagens hadden geparkeerd en dat mag daar niet. Daarop wekte hij de bestuurders en liet hij hen de vrachtwagens wegzetten.

Wachten op privacy instellingen...