Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: automobilist rijdt zich vast in berm N69 • auto crasht op de A2

In dit liveblog houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

06.11

Automobilist rijdt zich vast in berm

Een Belg die dronken in de vroege ochtend naar huis wilde rijden, reed zich vast in de berm van de N69 tussen Valkenswaard en de Kempervennen. De man probeerde nog zijn auto uit de berm te rijden. "Maar op twee velgen valt dat niet mee", laat een 112-correspondent weten. De man is aangehouden door de politie. De auto is weggesleept.

De Belg reed zich volledig vast in de berm van de N69 (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
De Belg reed zich volledig vast in de berm van de N69 (foto: Rico Vogels/SQ Vision).

06.05

Auto tegen vangrail A2

Een auto is gisteravond laat tegen de vangrail gebotst op de A2 bij Eindhoven. De bestuurder raakte niet gewond. De auto is aanzienlijk beschadigd. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. De vangrail moest gerepareerd worden.

Wachten op privacy instellingen...

20.19

Al 6000 liter uit sloot gezogen

Nadat er gisteren eerder op de middag in een sloot aan de Nieuwe Maatrichtsebaan in Gilze een chemische vloeistof werd aangetroffen, is een gespecialiseerd bedrijf begonnen met het opzuigen van de vloeistof. Ook wordt de vervuilde grond afgegraven. Rond halfacht wist een boa te vertellen dat er zesduizend liter chemische vloeistof, allicht vermengd met water, is opgezogen. Een graafmachine heeft al ruim tien kuub vervuilde grond afgegraven.

Wachten op privacy instellingen...

19.42

Wietlucht leidt tot ontmanteling hennepkwekerij

De politie heeft aan het Heuveleind in Oosterhout gisteren een 27-jarige man opgepakt in het huis waar hij woont. In datzelfde huis werden ruim zevenhonderd hennepplanten gevonden. Dat gebeurde gistermiddag nadat gealarmeerde boa's een hennepgeur op straat roken. De man is de huurder van het huis en komt uit Hellevoetsluis. De professioneel ingerichte kwekerij is inmiddels ontmanteld.