Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: auto uitgebrand in Lierop • gewonden bij ongeluk

In dit liveblog houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vond hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Profielfoto van Redactie

Liveblog

21.05

Auto uitgebrand in Lierop

Op de Mierloseweg in Lierop is een auto volledig uitgebrand. Volgens een 112-correspondent vloog het voertuig spontaan in brand en raakten de twee inzittenden niet gewond.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.

18.55

Natuurbrand in Bergen op Zoom

In de omgeving van de Klaverveldenweg in Bergen op Zoom is een natuurbrand uitgebroken. Volgens de brandweer gaat het om een gebied van ongeveer 25 bij 25 meter. Dankzij de inzet van vele blusvoertuigen was het vuur snel onder controle. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen.

18.00

Gewonden bij ongeval in Wouwse Plantage

Bij een verkeersongeval op de Ouwerveldenweg in Wouwse Plantage zijn twee gewonden gevallen. Dat gebeurde bij een botsing tussen twee auto's op de kruising met de Hoeksebaan. Eén slachtoffer moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Voor zover bekend bleef de bestuurder van de andere auto ongedeerd. De politie doet onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

17.30

Wielrenner gewond na aanrijding

Op een oversteekplaats langs de Borchwerf in Roosendaal is een wielrenner gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Belder. Door nog onbekende oorzaak kwamen een taxibus en de wielrenner met elkaar in botsing. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het ongeval was de in- en uitrit van de Belder korte tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto: Christian Traets/SQ Vision.
Foto: Christian Traets/SQ Vision.

16.36

A58 weer vrij

Rijkswaterstaat meldt dat de A58 bij Best weer is vrijgegeven.

16.20

Panden gesloten vanwege hennepkwekerij

Burgemeester Van Rooij van Meierijstad heeft de achterste voormalige varkensstal en een onbewoonde woning aan de Teuwseler in Erp voor zes maanden gesloten. Eerder werd door de politie in deze achterste voormalige varkensstal een hennepkwekerij aangetroffen. De stroom voor deze kwekerij werd illegaal afgetapt vanuit de op het perceel aanwezige onbewoonde woning.

16.14

Vrachtwagen met pech zorgt voor lange file op A58

Op de A58 van Breda richting Eindhoven is tussen knooppunt De Baars en Best de rechterrijstrook afgesloten. De oorzaak is een vrachtwagen met pech. Er staat een file van liefst 13 kilometer en de extra reistijd bedraagt 45 minuten. De afsluiting duurt waarschijnlijk tot uiterlijk 17.00 uur.

Wachten op privacy instellingen...

15.15

A27 weer vrijgegeven

De A27 is weer vrij, zo meldt Rijkswaterstaat.

14.53

Vrachtwagen op A27 weggesleept om rijstrook weer vrij te geven

Op de A27 tussen Oosterhout en Nieuwendijk is een vrachtwagen met pech gestrand. De truck heeft stuurproblemen. Eén rijstrook richting Gorinchem is afgesloten. Om de overlast te beperken is de vrachtwagen weggesleept. Het verkeer richting Utrecht kan beter omrijden vanaf knooppunt Hooipolder via de A59 en de A2 (Waalwijk en Den Bosch). De vertraging is meer dan een half uur. Waarschijnlijk is de stremming rond kwart over drie voorbij.

Wachten op privacy instellingen...

13.25

Vrachtwagen met pech op A67 bij Geldrop

Op de A67 tussen knooppunt De Hogt en Geldrop staat een vrachtwagen met pech. Hierdoor is de rechterrijstrook van Eindhoven richting Venlo dicht. De vertraging is meer dan 20 minuten.

13.10

Botsing met drie auto's op N260 Gilze

Op de Langenbergseweg (N260) in Gilze zijn aan het begin van de middag drie auto's op elkaar gebotst. Twee mensen raakten gewond en zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De stoplichten werkten op het moment van de aanrijding niet, maar het is niet zeker of dit de oorzaak van het ongeluk is.

Vorige week kwam een 29-jarige chauffeur uit Haaren op dezelfde weg om het leven bij een botsing tussen twee vrachtwagens.

Wachten op privacy instellingen...

12.30

Man uit Vught vast voor mishandeling, vernieling en diefstal

Op de Laagstraat in Vught is een man opgepakt voor mishandeling, vernieling en diefstal. Het gaat om een bekende van de politie. De man zat onlangs nog vast.

11.20

Grote controle in Son en Breugel onder arbeidsmigranten

In Son en Breugel zijn dinsdag op acht verschillende locaties veertig arbeidsmigranten gecontroleerd. Het overgrote deel van deze mensen bleek niet ingeschreven te staan bij de gemeente. Ook waren niet in alle gevallen het bestemmingsplan en de brandveiligheid op orde.

11.05

Bredanaar doorziet bankpasfraude, Rotterdammer (21) opgepakt

Een 66-jarige man uit Breda heeft er voor gezorgd dat een man (21) uit Rotterdam is opgepakt voor bankpasfraude. De Rotterdammer deed alsof hij een medewerker was van de RABO-bank, maar de Bredanaar trapte er niet in en deed aangifte bij de politie.

Dinsdagmiddag werd de Bredase man gebeld door de 'bankmedewerker', die vertelde dat er net in Eindhoven 600 euro van zijn rekening was geschreven voor de aankoop van een mobiele telefoon. Hij moest zijn bankpas in een envelop doen, waarna die direct zou worden opgehaald. Een kwartier later stond de Rotterdammer voor de deur. De gewaarschuwde politie kon de man meteen aanhouden.

10.30

Auto botst op geparkeerde auto, vrouw gewond

Een vrouw is vanmorgen aan de Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven met haar auto tegen een geparkeerde wagen gebotst. Ze kwam door onbekende oorzaak aan de verkeerde kant van de weg terecht. De brandweer kwam ter plaatse voor hulp. Het slachtoffer is uit de auto gehaald en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg werd enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Wachten op privacy instellingen...

Foto: SQ Vision Mediaprodukties
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

10.40

Man loopt schotwond op bij verkeersruzie, Goirlenaar opgepakt

Agenten hebben maandag een 43-jarige man uit Goirle gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht een 23-jarige Belg te hebben beschoten bij een verkeersruzie op zaterdagavond. Dat gebeurde op de Poppelseweg in Goirle. Het slachtoffer raakte gewond.

08.15

Automobiliste gewond bij botsing in Oss

Bij een ongeluk op de Nieuwe Hescheweg in Oss is de bestuurster gewond geraakt. Ze botste met haar auto tegen een paaltje en een boom. De politie, brandweer en een ambulance kwamen naar de plek van het ongeluk, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

Wachten op privacy instellingen...

07.35

File door ongeluk op N279

Door een ongeluk staat het stil op de N279 ter hoogte van Veghel. Het verkeer moet rekening houden met een vertraging van bijna een half uur.

01.30

Auto rijdt tegen omgevallen lantaarnpaal

Op de Ettenseweg in Roosendaal is dinsdagnacht een auto tegen een omgevallen lantaarnpaal gereden. De lantaarnpaal zou eerder op de avond omver zijn gereden en lag over de weg. De automobilist waarschuwde de politie. Op hetzelfde moment kwam er een scooterrijder langsrijden. Die zag de auto en de lantaarnpaal te laat en kwam tijdens het remmen ten val. De scooterrijder kwam raakte lichtgewond. Hij is onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Wachten op privacy instellingen...

Foto: Christian Traets/SQ Vision
Foto: Christian Traets/SQ Vision

01.00

Scooterrijder (20) belandt in het water van rivier de Dommel en overlijdt

Een 20-jarige man uit Vlijmen is dinsdagnacht in het water van de Dommel beland en om het leven gekomen. Dat gebeurde kort na middernacht op de Molenberg in Den Bosch. Het slachtoffer is dood uit de rivier gehaald. De politie gaat uit van een noodlottig ongeluk.

Twee voorbijgangers zagen het ongeluk gebeuren en waarschuwden de hulpdiensten. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen en kwam een speciaal duikteam van de brandweer naar de plaats van het ongeluk. Duikers vonden na enige tijd in het water het lichaam van het slachtoffer.

LEES OOK: Scooterrijder (20) belandt in rivier de Dommel en overlijdt

Wachten op privacy instellingen...

22.15

Afvaldumper opgespoord en beboet

Wachten op privacy instellingen...