Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: auto tegen boom • vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

07.00

Auto tegen boom

Een automobilist is vanochtend in De Moer met zijn auto tegen een boom beland. Het ongeluk gebeurde rond zeven uur op de Paalstraat. Volgens onze 112-correspondent is een man die bij de auto stond toen zij daar aankwam, meegenomen naar het bureau.

Hij zou mogelijk hebben gedronken. De man zou naar eigen zeggen niet de bestuurder van de auto zijn geweest. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk. Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij betrokken.

Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.

07.57

Fietser slingerend op Midden-Brabantweg

Een fietser verbaasde vrijdagavond een agent in Waalwijk. De man reed rond halfelf zonder verlichting over de Noorder Allee. Toen de agent keerde zijn auto om de man hierop aan te spreken, reed de man al slingerend op de Midden-Brabantweg richting Tilburg. De man werd meteen door de agent stilgezet. Hij bleek dronken. De 46 jarige man was op zoek naar zijn verblijfslocatie. Deze bleek te zijn in de wijk Zanddonk. De man is met verschillende processen-verbaal op zak thuis afgezet, om te voorkomen dat er ergere dingen zouden gebeuren.

04.04

Auto crasht op A4

Een automobilist is afgelopen nacht met zijn auto uit de bocht gevlogen op de A4 bij Bergen op Zoom. De auto belandde op het dak boven een sloot. De twee mensen die in de auto zaten, zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Zij bleken niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...

04.00

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

Twee vrachtwagenchauffeurs zijn gisteravond en afgelopen nacht weggestuurd van de vluchtstrook naast de A16. De een had zijn vrachtwagen geparkeerd op de toerit richting Antwerpen bij Hazeldonk en de ander bij de toerit naar knooppunt Galder. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag de vrachtwagens staan, wekte de bestuurders en vroeg hen hun vrachtwagen ergens anders neer te zetten.

Wachten op privacy instellingen...

03.44

Man valt van step

Een man is vannacht rond drie uur gewond geraakt nadat hij van zijn step viel op het Guldenhof in Valkenswaard. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. De man is in een ambulance behandeld en naar een ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer is nagekeken in een ambulance en naar een ziekenhuis gebracht (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Het slachtoffer is nagekeken in een ambulance en naar een ziekenhuis gebracht (foto: Rico Vogels/SQ Vision).

19.33

Vermist meisje is weer gevonden

Het 15-jarige meisje dat sinds zeven uur gisteravond werd vermist aan het Griffioenhof in Valkenswaard is korte tijd later gezond en wel teruggevonden. Dat meldde Burgernet rond halfacht 's avonds.

Wachten op privacy instellingen...