Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: auto botst op boom in Deurne • file op A27 verleden tijd

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

12.10

File op A27

Vanwege een kapotte auto op de A27 van Utrecht richting Breda was de rechter rijstrook van de Merwedebrug bij Gorinchem van kwart voor tot kwart over twaalf vanmiddag afgesloten. Dit leidde rond twaalf uur tot een file vanaf Noordeloos. Het verkeer moest rekening houden met meer dan twintig minuten vertraging.

11.16

Auto botst op boom in Deurne

Een automobilist is vanochtend met de auto op een boom gebotst langs de Breemortelweg in Deurne. De man is zwaargewond. Vanwege de ernst van de situatie kwam een traumaheli naar de plaats van het ongeluk. Een trauma-arts ontfermde zich over het slachtoffer.

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen na de botsing in Deurne (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).
Diverse hulpdiensten werden opgeroepen na de botsing in Deurne (foto: Harrie Grijseels/SQ Vision).

09.58

Vermissing

In Rijen wordt Adrianus Schram (68) vermist. Hij werd vrijdagmiddag om een uur voor het laatst gezien aan de Houtelaar. Mogelijk bevindt hij zich in het buitengebied in de omgeving van Breda, Dorst, Oosterhout of Dongen. Hij zou zich mogelijk verplaatsen op een groenblauwe damesfiets. Adrianus heeft grijs haar en grijsblauwe ogen. Welke kleren hij droeg op het moment van zijn vermissing is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

09.29

Brandstofdiefstal in Rucphen

Een 45-jarige Roemeen is zaterdagavond aangehouden nadat hij diesel stal uit een vrachtwagen bij een bedrijf aan de Rijksweg-Zuid in Rucphen. Medewerkers van het bedrijf zagen de Roemeen rond kwart over tien samen met een andere man bezig met het hevelen van de diesel in jerrycans en waarschuwden de politie. Toen de twee dieseldieven in de gaten hadden dat ze betrapt waren, ging een van de twee ervandoor. De andere is vastgezet.

09.20

Vrachtwagen en taxi botsen

Een vrachtwagen en een taxi zijn vanochtend op de Gasstraat-Oost in Oss op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde om tien over halfnegen. De taxichauffeur is naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht. In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek uiteindelijk niet nodig. De vrachtwagen lekte na de aanrijding een onbekende vloeistof.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.

07.00

Auto tegen boom

Een automobilist is vanochtend in De Moer met zijn auto op een boom gebotst langs de Paalstraa. Dit gebeurde rond zeven uur. Volgens onze 112-correspondent is een man die bij de auto stond toen de politie daar aankwam, meegenomen naar het bureau. Hij zou mogelijk hebben gedronken. De man zou naar eigen zeggen niet de bestuurder van de auto zijn geweest. De politie doet onderzoek. Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij het ongeluk betrokken.

Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.
Foto: Jeroen Stuve / SQ Vision.

07.57

Fietser slingerend op Midden-Brabantweg

Een fietser reed vrijdagavond zonder verlichting over de Midden-Brabantweg - een deels 80-, deels 100-kilometerweg - van Waalwijk richting Tilburg. Een verbaasde agent zag de man rijden en ging achter hem aan. De 46-jarige fietser was de weg kwijt. De man is uiteindelijk met verschillende processen-verbaal op zak thuis afgezet. Dit om te voorkomen dat er ergere dingen zouden gebeuren.

LEES OOK: Dronken fietser is de weg kwijt en slingert zonder licht over N261

04.04

Auto crasht op A4

Een automobilist is afgelopen nacht met zijn auto uit de bocht gevlogen op de A4 bij Bergen op Zoom. De auto belandde op het dak boven een sloot. De twee mensen die in de auto zaten, zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Zij bleken niet gewond.

Wachten op privacy instellingen...

04.00

Vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

Twee vrachtwagenchauffeurs zijn gisteravond en vannacht weggestuurd van de vluchtstrook naast de A16. De een had zijn vrachtwagen geparkeerd op de toerit richting Antwerpen bij Hazeldonk en de ander bij de toerit naar knooppunt Galder. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat zag de vrachtwagens staan, wekte de bestuurders en vroeg hen hun vrachtwagen ergens anders neer te zetten.

Wachten op privacy instellingen...

03.44

Man valt van step

Een man is vannacht rond drie uur gewond geraakt nadat hij van zijn step viel op het Guldenhof in Valkenswaard. Er was geen ander verkeer bij het ongeluk betrokken. De man is in een ambulance behandeld en naar een ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer is nagekeken in een ambulance en naar een ziekenhuis gebracht (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Het slachtoffer is nagekeken in een ambulance en naar een ziekenhuis gebracht (foto: Rico Vogels/SQ Vision).

19.33

Vermist meisje is weer gevonden

Het 15-jarige meisje dat sinds zeven uur gisteravond werd vermist aan het Griffioenhof in Valkenswaard is korte tijd later gezond en wel teruggevonden. Dat meldde Burgernet rond halfacht 's avonds.

Wachten op privacy instellingen...