Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: A67 weer open na ravage met slachtafval • getuigen gezocht

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision.

In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

05.45

A67 weer open nadat weg bezaaid lag met slachtafval

De A67 bij Geldrop is weer open nadat een vrachtwagen daar donderdag rond vijf uur slachtafval verloor. De weg lag bezaaid met resten van dode dieren. Het verkeer liep grote vertraging op, er stond vijftien kilometer file richting Eindhoven. Rijkswaterstaat had tot diep in de nacht nodig om het wegdek schoon te maken en weer te herstellen.

De enorme lading slachtafval schoot uit de bovenkant van een vrachtwagen nadat de wagen vol in de remmen moest en op een andere vrachtwagen botste. Op dashcambeelden is te zien hoe kilo's ingewanden uit de wagen schieten.

Slachtafval ligt over de weg verspreid (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Slachtafval ligt over de weg verspreid (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).

22.40

Getuigen van inbraken gezocht

De politie zoekt getuigen van twee woninginbraken in Waalwijk. Deze zijn vermoedelijk gepleegd door dezelfde dader. Dit gebeurde tussen woensdagavond zes uur en donderdagochtend zeven uur in de wijk Besoyen.

Wachten op privacy instellingen...

20.29

Koper gestolen op begraafplaats

Op de begraafplaats van het Sint Petrus Kerkhof in Vught zijn koperen kettingen en buizen gestolen vanaf graven. Dat meldt de wijkagent. "Elke diefstal maakt indruk, maar diefstal van spullen op graven ligt erg gevoelig en is ook heel verdrietig", zegt wijkagent Marcel de Rouw.

LEES OOK: Wijkagent over koperdiefstal op begraafplaats: 'Dit is heel verdrietig'