Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: A67 weer open na ravage met slachtafval • agent geslagen

In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

10.30

Agent in gezicht geslagen na aanrijding

Een politieagent is gisteren in Bergen op Zoom in het gezicht gestompt door een 27-jarige man. De aanleiding was een aanrijding op een kruispunt. Volgens een getuige reed de veroorzaker door. De doorgereden bestuurder, een 22-jarige man uit Bergen op Zoom, werd aangehouden.

Toch ontstond er elders in Bergen op Zoom nog een opstootje tussen mensen 'zich betrokken voelden' bij de eerdere aanrijding, aldus de politie. Een agent die dat probeerde te sussen werd in het gezicht geraakt door een van de vechtersbazen. Die 27-jarige man werd daarna opgepakt.

09.11

Gevonden lichaam betreft geen slachtoffer misdrijf

Het lichaam dat gisteren in Geldrop werd gevonden betreft geen slachtoffer van een misdrijf. Dat bevestigt de politie. Eerder werd er nog rekening gehouden 'met alle scenario's'.

De politie doet onderzoek in Geldrop (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
De politie doet onderzoek in Geldrop (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).

05.45

A67 weer open nadat weg bezaaid lag met slachtafval

De A67 bij Geldrop is weer open nadat een vrachtwagen daar donderdag rond vijf uur slachtafval verloor. De weg lag bezaaid met resten van dode dieren. Het verkeer liep grote vertraging op, er stond vijftien kilometer file richting Eindhoven. Rijkswaterstaat had tot diep in de nacht nodig om het wegdek schoon te maken en weer te herstellen.

De enorme lading slachtafval schoot uit de bovenkant van een vrachtwagen nadat de wagen vol in de remmen moest en op een andere vrachtwagen botste. Op dashcambeelden is te zien hoe kilo's ingewanden uit de wagen schieten.

Slachtafval ligt over de weg verspreid (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).
Slachtafval ligt over de weg verspreid (foto: Dave Hendriks/SQ Vision).

22.40

Getuigen van inbraken gezocht

De politie zoekt getuigen van twee woninginbraken in Waalwijk. Deze zijn vermoedelijk gepleegd door dezelfde dader. Dit gebeurde tussen woensdagavond zes uur en donderdagochtend zeven uur in de wijk Besoyen.

Wachten op privacy instellingen...

20.29

Koper gestolen op begraafplaats

Op de begraafplaats van het Sint Petrus Kerkhof in Vught zijn koperen kettingen en buizen gestolen vanaf graven. Dat meldt de wijkagent. "Elke diefstal maakt indruk, maar diefstal van spullen op graven ligt erg gevoelig en is ook heel verdrietig", zegt wijkagent Marcel de Rouw.

LEES OOK: Wijkagent over koperdiefstal op begraafplaats: 'Dit is heel verdrietig'